Cilt Bakımı Ürünleri Hangi güneş kremini tavsiye edersiniz?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

yasitek

Guru
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2010
85
1
kızlar tavsiyenize ihtiyacım var.ben esmer tenli biriyim.yüzüzm için lazere gidiorum yüzüzm baya lekelendi ve ciltim çok kurur hangi marka almalıtım laroche a karar veriorum açık tenliler için diolar tam avene alayım diorum yüzü pütütr pütür yapıyor diolar.bide bioderma var.
ben hangi marka ne alayım hemen almam lazım.bide güneş kremi kullanınca lazerden kaynaklanan hafif lekeler geçer mi??
esmer ten+kuru cilt+lekeli

Benim allerjik bir cildim var maalesef, yıllardır babe nin yüz için olan 50 fakörlük kremini yaz-kış kullanıyorum çok memnunum, leke, kızarıklık gibi hiç bir şeye izin vermiyor, eskiden kalanlar da yokoldu. Ama ben beyaz tenliyim ve cildim de karma. Bence en iyisi, burası da dahil kullanıcı yorumlarını alıp, bir dermokozmetik ürünleri satan eczaneye gidip cildinize uygunluğu konusunda oradaki uzmana danışmanız.

teşekkürler doğa kızlardan yorumları bekliorum.güneşe hiç çıkmıyorum yeni lazer yaptırdım acil almam lazım

ben hep sebamed kullandım. sadece geçen sene Roc u denedim. Baktım sebamed daha iyi koruyor tekrar bu sene sebamed aldım. çok beyaz ve hassas tenliyim. sebamed losyon 50spf kullanıyorum.

Sebamed in 50 faktör yüz için olanını kullan..lazer yaptırdıysan lekelenir çünkü..

bence solante pigmenta spf 50+ al ben sivilce lekelerim için dün onu aldım(70 lira) hem yağsız non-komodojenik ultra nemlendirili. dene istersen çünki aradığın bu gibi cilt lekelerini önlüyormuş olanların koyulaşmasını engelliyormuş bide var olanların rengini açıp iyileştiriyormuş(kremin üzerinde yazanın yalancısıyım valla) yanlız biraz koyu kıvamlı fluide değil. ama ben sevdim cildimin yağlı olmasına rağmen aşırı yağlandırmadı normal hergünki yağlanan cildim gibi.ayy yoruldum yaa neyse inşallah aradığın ürünü bulursun

Son düzenleme:
2 senedir hamilton kullanıyorum, dermatolog doktorlar öneriyor. genel olarakj çok iyi bir marka ama bu sene babe mi alsam diye düşünüyorum. hamiltondan vazgeçmek istemiyorum ama yeni ürünlerde denemek lazım...:44:

Ben yıllardır vichy 50 faktör koruyucu kullanıyorum çok memnunum.eğer fazla esmerleşmek istemiyorsan tavsiye ederim :KK75:

X