Hangi Göğüs Pompasi

D

duyalp

Ziyaretçi
kızlar lutfen yardım!!
hangi marka göğüs pompası onerıyorsunuz,tecrubeli anneler yardımcı olursanız sevinirim..

ayrıca bi soruda ben sorayım müsadenle duyalpcım a.s.
gögüs kalkanı kullanan oldumu işe yarıyomu?slikon gögüs ucundansa gögüs kalkanı alayım dedim ne dersiniz?

hadi taze anneler,anne adaylarına cevap...:))))

canım bende avent göğüs pompası var henüz bir kez kullandım sütümü sağabildim işe eylülde başlayacağım ozaman kullanacağım başka bir markada bilmediğim için şu iyi bu kötü diye kıyaslama yapamıyorum

peki elektrikli olması şartmı? biraz pahalı geldi de bana

peki elektrikli olması şartmı? biraz pahalı geldi de bana

bende manuel almayı düşünüyom diğerleri pahalı geldi sonuçta çokda lazım olmnayacak bana hemen çalışmaya başlamayacağım için sadece bi işim olduğunda ve ilk günlerde sağarım
manuel gögüs pompası kullanan yokmu

Kızlar ben biraz araştırdım Ameda ve Madela uygun olanlardan tavsiye ediliyo bide avent tabi 1 no.lu marka... Chicco'nun manueli pek tavsiye edilmiyo gibi yani avent daha iyi kalıyor yanında. Elektrikli banada çok mantıklı gelmedi yani sadece birazcık işin tembelliğine kaçmış oluruz sengözlerimebaksanab

İnternetde baya bi gezdim dolaştım araştırdım sanırım depolamak için kullanılcaksa en iyisi biberonlusundan almalı yada saklama poşeti takıla bilenden... ucunda sadece pompa adaptörü olanlar bana pek kullanışlı gelmedi ...

Kızlar ben hem amedayı hemde madelayı kullandım ikiside aşağı yukarı aynı, önce amedayı kiraladım ama gerek yokmuş fazlaca para verdim (60 ytl) sonradan anladım madelanınki hem elekrikli hem pilli ben 100 ytlye almıştım elektrikli olması avantaj Haziranda işe başlayacağım herhalde daha epey kullanırım

kızlar aslında bu konuda bende bayağa araştırdım,oncelıkle elektrıklı onerıyorlar daha çok,çunku manuel olanlar acıtıyormuş ve uğraştırıyormuş..en çok madela onerıldı bana su ana kadar ama onunda bı ıkı göğüs bi tek göğüs için olanı var,tek göğüs için olanı bıraz seslı çalışıyormuş ve dık bır yere koyarak pompalamam gerekıyormuş yoksa sızdırıyormuş,bunun dışında iyiymiş,çift göğüs için olanında bu ses ve sızıntı problemı yokmuş,benımde 1ay sonra çalışmaya başlayacağım için bu seçimi ıyı yapmam gerek ondan ne kadar çok bılgı edınsem ıyıdır...

Kızlar ben hem amedayı hemde madelayı kullandım ikiside aşağı yukarı aynı, önce amedayı kiraladım ama gerek yokmuş fazlaca para verdim (60 ytl) sonradan anladım madelanınki hem elekrikli hem pilli ben 100 ytlye almıştım elektrikli olması avantaj Haziranda işe başlayacağım herhalde daha epey kullanırım

canım madelanın tek göğüs için olan mını elektrıklımı aldığın pompa

http://www.e-bebek.com/Products.aspx?SectorID=008&BrandID=017

kızlar burda iki farklı tek göğüslük elektrikli var biri 109 diğeri 199 ytl ... yani şimdi bunların hangisini neye göre seçmek lazım mesela??? Ya niye bukadar çeşit olur ki insanın kafası çok karışıyooo kafamçokkarıştı

canım 109 olan bıraz ses yapıyormuş,199 yazdığının farkı sessız olması bırde masaj ozelliğimi ne varmış,ama bebekmarkette 109 olanın çiftlisi 199 lira ve o sessız çalışıyormuş,kullananlar çok memnun...bilmiyorum ya..kararsızım hala

ben medelanin elektriklisini kullanıyorum
100 mılyona aldım ama deger cok rahat cok memnunum

kızlar ben hastaneden geldiğimde göğüslerim taş gibiydi annem telaşla eşimi eczaneye yolladı titriyordum ateşim falan çıktı süt sıtmasıymış eşimde ilk bulduğunu aldı wee nin manuel pompası inanın çok işime yaradı 1.5 ay kullandım bebişim 20 gün hastanede yatmak zorunda kalmıştı ve o mauel pompa hayatımı kurtardı sütün azalır yok efendim manueller kötü falan dediler ama bebişim beni 20 gün ememedi ona rağmen şu an 10. ayına girdi ve hala emzirebiliyorum üstelik 15 ytl mi neydi tavsiye ederim

ben avent almıştım pahalıydı biraz ama cok işime yaradı hala yarıyor

Kesinlikle medela marka pompayi oneririm.Elektrikli olursa daha iyi randiman alirsin.Gerci benim bebegim hic gogsumden almadigi icin ben surekli pompa ile sagip veriyorum ve elektrikli olmasi isimi kolaylastiriyor..Karar senin canim.:)

X