Arkadaşlar bebeğiniz emdikten sonra bir sonraki acıkmasına hangi gögsü vermek gerekir,en son verdiğimiz gögsümü yoksa diğer gögsümü? Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
Bir göğsü emzirdikce süt gelir o nedenle tek bir göğse yüklenmemek lazım bence sırayla emzirmek lazım ben bir göğsümde süt herzaman daha çok oluyordu bende o nedenle onu veriyordum genellikle öbür göğsümden süt kaçdı gitti
sırası oluyor arkadaşlar bir yerde okudum en son emdiği gögsü verirsek,o zaman içinde kalan esas gelişimene etki eden koyu sütü emer daha hızlı gelişirmiş,bu konuda fikri olan varmı?
sırası oluyor arkadaşlar bir yerde okudum en son emdiği gögsü verirsek,o zaman içinde kalan esas gelişimene etki eden koyu sütü emer daha hızlı gelişirmiş,bu konuda fikri olan varmı?
evet sırası var ..en son emzirdiğiniz göğsünüzden başlayacaksınız..sonra diğerine geçeceksiniz..Bebek ilk emdiğinde önce sulu suzsuzluğunu gideren ilk süt gelir sonra arkasından yağlı bebeği besleyen kilo aldıran süt gelir ...son emzirdiğiniz göğsünüz az emzirip diğer dolu olan göğsünüzüde verin..ve her emzirmede mutlaka iki göğsünüzdende verinki ikiside boşalsın dolsun...