Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 bence daha zarif hayırlı olsun canımMerhaba bugun iki tane gelinlik denedim biraz kararsiz kaldim sizce hangisi daha yakışmış.
Eki Görüntüle 2823741 Eki Görüntüle 2823742
Birinci gelinliligin üst kısmını ikinci gelinliğin etek kısmını beğendimMerhaba bugun iki tane gelinlik denedim biraz kararsiz kaldim sizce hangisi daha yakışmış.
Bence kesinlikle 1.resimdeki... masaqllah kuğu gibi olmussunuz. Rabb'im mutlu huzurlu eylesinMerhaba bugun iki tane gelinlik denedim biraz kararsiz kaldim sizce hangisi daha yakışmış.
Çok teşekkür ediyorum sagolunBence kesinlikle 1.resimdeki... masaqllah kuğu gibi olmussunuz. Rabb'im mutlu huzurlu eylesin
Hmmm o zman kendi beğendiğinizi seçin canım sonuçta giyecek olan sizsiniz şunu unutmayın ki herkesin zevki farklıÇok teşekkür ediyorum sagolun
ben 2.resimdeki gelinliği daha çok begendim kararsiz kaldim çok
İnsallah allah hayirlisini versin öncellikleHmmm o zman kendi beğendiğinizi seçin canım sonuçta giyecek olan sizsiniz şunu unutmayın ki herkesin zevki farklı
Darısı benim gibi tüm bekarların başına inşallah hayırlısı ise
Aminnnn canımİnsallah allah hayirlisini versin öncellikle
İkinci gelinliği daha çok begendim kasnak islemeİlk gelinlik daha hoş olmuş
Bende ikinci gelinliği begendim kasnak isleme digerinin alt kismi biraz düz gibiBirinci gelinliligin üst kısmını ikinci gelinliğin etek kısmını beğendim
Evet ikinci gelinlik kollarina biraz daha taş koyulcak bu benim bedenim degilİkinci gelinlik daha güzel ama kolların biraz harekete ihtiyacı var gibi. Acaba tadilat yaptırma imkanı var mı? Varsa ikinciyi seçiyorum ben
Evet işte ikinci gelinliğin alt kısmı etekleri güzel ama kolları güzel durmuyor.Bende ikinci gelinliği begendim kasnak isleme digerinin alt kismi biraz düz gibi
Kollarina biraz daha taş koyulcak o zaman nasil olurEvet işte ikinci gelinliğin alt kısmı etekleri güzel ama kolları güzel durmuyor.