• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Hangi Fön Makinası, Etap mı, Fönsan mı? Acil yardım lütfennn

Kozmela

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mart 2010
13
0
1
İstanbul
Merhaba kızlar, İki gün önce Etap 2200 wat fön makinası aldım, Eminönünden. Isısı, üflemesi falan çok iyi ama kadar ağır geldiki ertesi sabaha hala kollarım ağrıyor. 560 grammş. İnternette yaptığım araştırmalarda Fönsan Turbo PRofesyonel 2200wat ını gördüm çok güzel yorumlar yazmışlar. Hafif falan die. Ama gerçek kullananlar mı yoksa reklam içinmi yazmışlar anlayamadım. Aranızda Fönsan Turbo PRofesyonel 2200wat kullanan varmı acaba? Gidip değiştiricem, kollarımı hissetmiyorum valla:) Bide kafam karıştı Etap 560 gram diyor, Fönsan brüt 938 gr. diyor. Hangisi daha hafif acaba.

kesiplikle etap kullanmalısın. arkadaşımın annesi kuafördü, ben de o zamanlar fönsüz dışarı çıkmazdım. bana etap marka fön makinası al demişti. kuaförün birine getirtmiştim. her yerde satılmıyor. gördüm ki marifet makinedeymiş, harika fön çekiyor. kağıt gibi dümdüz oluyor saçlar. tanıdığım tüm kuaförler bu markayı kullanıyor. kesinlikle geri verme derim:34: ilk başta bana da ağır gibi geldi, zamanla alıştım. şuan kuş gibi geliyor:1:

alalı 4 yıl kadar oldu. 50 tl' ödedim o zamanlar. kuaför malzemelerini toptan satan dükkanlarda bulunur demişlerdi. ben de bir sürü kuaförle görüştüm, kendilerine getirtir gibi bana sipariş verebileceklerini söylediler. her biri farklı fiyat çekti. 60, 70 hatta 100 tl diyen oldu:63: aradaki farka bak:53: en sonunda 50 tl'ye bulup almıştım hemen. çok da memnunum. hala taş gibi duruyor. arkadaşlarım kuaföre gitmezdi, fönlerini ben çekerdim.

etap. üstüne tanımam. 10 yıla yakındır kullanıyorum. benim saçları bi o düzeltebiliyo. geçen yıl tekrar aldım eskisi kardeşlerimde. netten aldım. yanlış hatırlamıyorsam 60 tl falan olması lazım

Bende eminonünden kuaför malzemeleri satan biyerden elli tl.ye aldım. Ama o kadar ağır geldiki kullanamadım bende ablamın çeyizine hediye almış gibin yaptım ona verdim:) hihihih.. Bi arkadaştan duydum Rowenta çok rahat kullanılıyor düzleştirici fırçası varmış uucunda onu araştırıcam bakalım nası bişi. bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.

Bende cok arastirdim benim saclarim gec kuruyordu bununla cok rahat ettim basta agir geldi ama kisa zamanda alisiyorsun ustelik saclarda elektriklenme yapmiyor markali ve pahali makinalardan daha iyi

Back