Gebeliğe Hazırlık hangi folik asiti kullaniyorsunuz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

zepnep

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2013
95
34
merhaba kizlar,
ben tam bir ay once düsük yaptim, doktorum kurtaj olmadigim icin bi regl gecmesini bekleyelim sonra tekrar yapabilirsin dedi.
suan bi onceki doktorumun verdigi folik asiti kullaniyorum halen FOLİFOR ismi ama bunu kullanan baska kimseyi duymadim kullanan var mi bunu baska? folik asit ve d3 vitamini birlikte bu ilacta ama degistirsem mi bilemedim.. sizler ne kullaniyorsunuz folik asit olarak?

merhaba kizlar,
ben tam bir ay once düsük yaptim, doktorum kurtaj olmadigim icin bi regl gecmesini bekleyelim sonra tekrar yapabilirsin dedi.
suan bi onceki doktorumun verdigi folik asiti kullaniyorum halen FOLİFOR ismi ama bunu kullanan baska kimseyi duymadim kullanan var mi bunu baska? folik asit ve d3 vitamini birlikte bu ilacta ama degistirsem mi bilemedim.. sizler ne kullaniyorsunuz folik asit olarak?
Ben folio marka kullanıyorum canım

Ben de folidoce kullanıyorum doktorum verdi arkadaşın da dediği gibi b12 destekli folik asit

merhaba kizlar,

ben solgar kullanıyorum. haftada 3 gün de vitabiotics immunace diye bir multivitamin kullanıyorum. onun da içinde folik asit var.

kizlar ya ne kadar cok folik asit cesidi varmis, acaba doktorlar neye gore marka belirliyor.. umarim ilac firmalarinin ilgisine gore degil de ilacin icerigine gore belirliyorlardir.
ben yarin tum yazilanlarin icerigini arastirmayi dusunuyorum..
icerigini arastirmis olanlar varsa birbirimizi bilgilendirelim bu konuda..

Basta folic 1 kullaniyordum kanda b12 eksikligim cikinca new life diye dilalti ilaci verdi icerisinde folik asitte var

Bende neufolid kullaniyrm dr onerdi fakat kilo yapiyor sanki benim gibi kilo yaptigindan suphelenen var mi

Bende şuan onu kullanıyorum ve asırı iştah yaptı ni daha almıyaym diyecem ama içinde omega var o da cok önemli
Ben onu bir defa kullandım kilo aldım bıraktım. Sonra, belki ben yanlış düşündüm kilo aldırmamistir dedim tekrar kullandım 4 kilo daha aldım hemde 1 aydan az bir sürede. Şimdi bıraktım

X