- 2 Ekim 2019
- 76
- 44
- 3
- Konu Sahibi Laviniaaaa
Kızlar selam hangi folik asit markasını kullanıyorsunuz? Folbiol kullananların herhangi bir sağlık sorunu veya önceden yaşadığı bi bebek kaybı var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnofolic kullanıyorum ben.Kızlar selam hangi folik asit markasını kullanıyorsunuz? Folbiol kullananların herhangi bir sağlık sorunu veya önceden yaşadığı bi bebek kaybı var mı?
400 mcg mi o canımİnofolic kullanıyorum ben.
Ben 1 aydır kullanıyorum cnm gebelik için tedaviye başlayınca doktor kullanmaya başla dediKızlar selam hangi folik asit markasını kullanıyorsunuz? Folbiol kullananların herhangi bir sağlık sorunu veya önceden yaşadığı bi bebek kaybı var mı?
Folbiol mü kullanıyorsun canım? Ben de folbiol kullanıyorum doktor ısrarla bu markayı kullanmamı söylüyor ama yüksek doz olduğu için biraz endişelerim var açıkçasıBen 1 aydır kullanıyorum cnm gebelik için tedaviye başlayınca doktor kullanmaya başla dedi
O yazmıyor ama, toz şeklinde suya katıp içiyorum.400 mcg mi o canım
Ben gebelik öncesi kullanmaya başlamıştım gebelikte de doktorum folbiol önermişti ona devam ettim Bi sorun yaşamadım zaten folik asit in vücuda fazla gelenini atıyormuş vücut dışarıKızlar selam hangi folik asit markasını kullanıyorsunuz? Folbiol kullananların herhangi bir sağlık sorunu veya önceden yaşadığı bi bebek kaybı var mı?
folio kullanıyorum ben doktorum önermişti bir aydır kullanıyorumKızlar selam hangi folik asit markasını kullanıyorsunuz? Folbiol kullananların herhangi bir sağlık sorunu veya önceden yaşadığı bi bebek kaybı var mı?
Ben aslında ilk folic markasını kullandm sonra bitince eczaneden al farketmez dedi Bende folbiol aldım ben de yumurtlama bozukluluğu var polikistik over olduğu için kullanıyorum hâlâFolbiol mü kullanıyorsun canım? Ben de folbiol kullanıyorum doktor ısrarla bu markayı kullanmamı söylüyor ama yüksek doz olduğu için biraz endişelerim var açıkçası
İlk defa duydum bu markayı organik bi folik asit miGebyfoil
400 mcg mi canımdiofol kullanıyorum memnunum şimdilik
Imom omega kullandim hem folik asit hem balikyagi var bebege guzel kilo aldiriyor. Ikizlerim 2800 ve 2850 dogduKızlar selam hangi folik asit markasını kullanıyorsunuz? Folbiol kullananların herhangi bir sağlık sorunu veya önceden yaşadığı bi bebek kaybı var mı?
Evet ben de onu kullanıyorum folat var metil kolabamin formunda b12 varİlk defa duydum bu markayı organik bi folik asit mi