• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi folik asit markasını kullanıyorsunuz

Hangi folik asit markasını kullanıyorsunuz

• Ankete Katılan
    81

Laviniaaaa

🦋
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2019
76
44
3
Kızlar selam hangi folik asit markasını kullanıyorsunuz? Folbiol kullananların herhangi bir sağlık sorunu veya önceden yaşadığı bi bebek kaybı var mı?

Kızlar selam hangi folik asit markasını kullanıyorsunuz? Folbiol kullananların herhangi bir sağlık sorunu veya önceden yaşadığı bi bebek kaybı var mı?
Ben 1 aydır kullanıyorum cnm gebelik için tedaviye başlayınca doktor kullanmaya başla dedi

Ben gebelik öncesi kullanmaya başlamıştım gebelikte de doktorum folbiol önermişti ona devam ettim Bi sorun yaşamadım zaten folik asit in vücuda fazla gelenini atıyormuş vücut dışarı

Folbiol mü kullanıyorsun canım? Ben de folbiol kullanıyorum doktor ısrarla bu markayı kullanmamı söylüyor ama yüksek doz olduğu için biraz endişelerim var açıkçası
Ben aslında ilk folic markasını kullandm sonra bitince eczaneden al farketmez dedi Bende folbiol aldım ben de yumurtlama bozukluluğu var polikistik over olduğu için kullanıyorum hâlâ

Imom omega kullandim hem folik asit hem balikyagi var bebege guzel kilo aldiriyor. Ikizlerim 2800 ve 2850 dogdu

Pregnio-fol benim kullandığım.
Hamilelerin folik asit kadar iyot alimina da ihtiyaci var internetten iyot alımını arastirin ve ihmal etmeyin kızlar.
pregnio-fol folik asit+iyot takviyesi.
ilk gebeligimde folic trio kullanmistim

Back
X