hangi filmi izlesek?

sibelizim

Kağanin annesi
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2013
2.987
2.928
398
kızlar malum ramazan çoğumuz sahura kadar oturuyoruz , ben film izlemek istiyorum ama bişi bulamıyorum düşündüm ki burda izlediğimiz güzel filmleri paylaşırsak fikir olur şahsen tercihim fantastik '' :) ama her türlü olur tabi yanına katagorisinide yazarak payşalalım mı?:16:

Bu iki filmi çok keyif alarak izlemiştim,büyük ihtimalle sende izlemişsindir ama yazmak istedim yine de. Bir de "aramızda bebek var" filmini de beğenmiştim :51:

Eklentiler

• $sevginin-gücü-leon.jpg
    $sevginin-gücü-leon.jpg
    41,4 KB · Görüntüleme: 175
  • $Amelie-foreign-movies-438134_1024_768.jpg
    $Amelie-foreign-movies-438134_1024_768.jpg
    37,1 KB · Görüntüleme: 166
benimde favorilerimin arasında bu var ilginç konu işleyişi ile oyunculuk ile '' diğerleri'' fantastik film sevenlere tavsiye ederim:16:

Eklentiler

• $c2kcn.jpg
    $c2kcn.jpg
    33,1 KB · Görüntüleme: 212
tam bir film kolik olarak ne tür tavsiye istersin canım hemen söyleyeyim

fantastik olarak ilk aklıma gelenler jumper, ben 4 numara ımdb puanları sağlamdır güvenebilisın :)

ahaha :)
ölümcül deney serisi
ben efsaneyim
28 gün sonra
the walkind dead (dizi)
dawn of the dead beğenerek izledikleri canım bunlar
ooo süper :21: çook teşekkür ederim ya belkibiliyorsundur sinemada vizyona girdi fragmanını izledim ama adını hatırlayamıyorum:( bir robot kadın yapıyorlar bilim adamları ..bir tanesi kadın çıplakken niyeti bozuyor robot kadında komutları hiçe sayıp adamı öldürüyordu ama adı neydi çok aradım:(

ooo süper :21: çook teşekkür ederim ya belkibiliyorsundur sinemada vizyona girdi fragmanını izledim ama adını hatırlayamıyorum:( bir robot kadın yapıyorlar bilim adamları ..bir tanesi kadın çıplakken niyeti bozuyor robot kadında komutları hiçe sayıp adamı öldürüyordu ama adı neydi çok aradım:(

hmm bilmiyorum ki canım ama ilgince benziyomuş. Bu arada rica ederim ben yazları genelde seriye bağlarım 1 tera byte hd var iyi seyirler film hakkında yorumlarını yazarsın analitiğını yaparız film hakkında konuşmaya bayılırım :)

bana da bir tavsiye de bulunur musun?
ben mesela kore filmlerini merak ediyorum.
ayrıa 3 idiots ve my name is khan gibi filmler olbilir.

bir de romantik olabilir.

tabii ki de canım o bahsettiğin filmlerin hepsini izledim gerçekten çok güzeller peki illa kore yapımı mı olmalı duygusal olup da başka yapımı olsa olur mu

kore yapımı olarak şuanda aklıma gelen my seasy girl romantik komedi tadında harika bir film birde ghajini çok duydum ama izlemedim canım

milyoner filmini izlemelisin izlemediysen kesinlikle tam istediğin tarz bir film

Back