Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim yaklaşık 1 buçuk yıldır amerikan cocker spaniel cinsi dünyalar tatlısı bir oğlum var bana geldiğinde minicikti şimdiyse kocaman delikanlı oldu :)
En iyisi balık ses yok seda yok fazla bakım da gerektirmiyor.
Suyunu değişir,ilacını var vitaminini falan.Tamamdır.
Ama fazla yaşamıyorlar o ayrıboshayallersmile
2 yıl önce sahiplendiğim bir kedim,11 yaşında bir muhabbet kuşum ve 8 aylık bir muhabbet kuşum,iki ayrı akvaryumda 2 betta balığım,başka büyük bir akvaryumda 4 ve 3 yaşlarında kurtardığım 2 kaplumbağam var ve yanımda olmasa da pitbull kırması dünyanın en uysal köpeği denecek bir köpişim var... hayvan sevgisi güzel şey
rotweiller dişi bir köpek
4 tane 2 dişi 2 erkek kapluş (kaplumbağa yani) yakında üretime geçicez torun bekliyoruz...
mavi hollanda cinsi yumak gibi bir erkek muhabbet kuşu..
15 adet tropheus balık besliyoruz koskoca bir aileyiz biz yakında zaten bi kaç hayvan daha alsak hayvanat bahçesi diye yazı asıcam kapıya alanyada turistlere açık sadece diyip turizme can vericem...
cici kuşum vardı
hamileyken eşim istemedi
şimdi annemlerde duruyo
ne çok ağlamıştım verirken
şimdi almak istiyorum gei ama
oğlum çok haraketli
kuşu çıkarınca üstüne atlıyo
bişey yapacak diye korkuyorum
benim kuşumda aşırı evcil.
kafeste çok sıkılıyor
hiç kaçmaz yerlerde gezer durur.omzumuzdan inmez
tamm bi cici kuşşşşşş
oğlumun gazabından korktuğum için alamıyorum yanıma
bişey yaparsa çok üzülürüm
yaa bu siralar icime heves girdii bir kopegim olsun istiyorum...
daha onceleri yavru kopek besledim ama hep kisa sureler oluyodu, kucukken tavsanimda olmustu ama oda kisa surdu,,, gecenlerde kardesim istedigi icin muhabet kusu aldik --mavis cok tatli bisiydii ama oda cok kalamadii
ins birgun kendi evime girdigimde balik yada kus alirim
hayvanlari bende cok seviyorum ve hayvan sevmeyen insanlarida sevmez kelimesine katiliyorum.