İkisini birlikte mi okumalıyım?Ya Celil Ya cebbar günde 2700 adet 21 gün
Mutlaka uygulayın çok çok faydasını göreceksiniz
Evet İkisini birlikte aynı anda yaniİkisini birlikte mi okumalıyım?
Çok teşekkür ederim deneyeceğim inşallah faydalı olurEvet İkisini birlikte aynı anda yani
Lütfen okuduktan sonra sonuçları paylaşır mısınız çok kişiye önerdim ben de çok iyi bir bu işlerle ilgilenen Hocadan almıştım bunu ve söylediğim onlarca kişi çok fayda gördüklerini söylediler ben kendim de denedim ve çok faydasını gördüm⁹Çok teşekkür ederim deneyeceğim inşallah faydalı olur
Terapi alabilirsiniz
Biliyorum ama bunun için maddi olanağım pek müsait değil bir de bu tür durumlarda esmaların çok etkili olduğunu duydum denemek istedim.Terapi alabilirsiniz
Mutlaka geri dönüş yapacağım bir de ya fettah esması var o da çok etkiliymiş sanırımLütfen okuduktan sonra sonuçları paylaşır mısınız çok kişiye önerdim ben de çok iyi bir bu işlerle ilgilenen Hocadan almıştım bunu ve söylediğim onlarca kişi çok fayda gördüklerini söylediler ben kendim de denedim ve çok faydasını gördüm⁹
Başkası için okuyabilirmiyizLütfen okuduktan sonra sonuçları paylaşır mısınız çok kişiye önerdim ben de çok iyi bir bu işlerle ilgilenen Hocadan almıştım bunu ve söylediğim onlarca kişi çok fayda gördüklerini söylediler ben kendim de denedim ve çok faydasını gördüm⁹
Biliyorum ama bunun için maddi olanağım pek müsait değil bir de bu tür durumlarda esmaların çok etkili olduğunu duydum denemek istedim.
O kadar ciddi bir boyutta değil ama akıcı konuşmak istiyorum çekimser kalıyorum bu beni rahatsız ediyor daha açık ve rahat ifade edebilmek istiyorum kendimi.Çevrenizde üniversite hastanesi varsa en azından psikiyatri bölümüne gitmenizi öneririm. Sosyal fobiniz varsa bir sürece başlarsınız
Okuyabilirsiniz.Başkası için okuyabilirmiyiz
Evet kitap sesli kitap okumak faydalı olabilir mantıklı teşekkür ederim.Bu durum bende de var bende ya Fettah ya vehhab okuyorum, devamlı Allah büyükama size tavsiyem evde sesli bir sekllde kitap okuyun o da çok etkili
Merhabalar, tek oturusta mı okumalıyiz? Yoksa gün icinde tamamlasak olur muYa Celil Ya cebbar günde 2700 adet 21 gün
Mutlaka uygulayın çok çok faydasını göreceksiniz
Tek oturuşta okumak daha etkili lakin çok zorlar ise 2 ye bölebilirsinizMerhabalar, tek oturusta mı okumalıyiz? Yoksa gün icinde tamamlasak olur mu
Tesekkur ederimTek oturuşta okumak daha etkili lakin çok zorlar ise 2 ye bölebilirsiniz
Zaten alıştıkça daha kolay tek oturuşta okuyabiliniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?