Doğuma Hazırlık Hangi erkek ismi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Hangi ismi seçerdiniz ?

• Acar

OY: 11 17,2%
  • Bulut

OY: 39 60,9%
  • Barbaros

OY: 7 10,9%
  • Pamir

OY: 7 10,9%

• Ankete Katılan
    64

ferege

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2011
393
5
0
Bursa
Arkadaşlar bu isimlerden en beğendiğinizi seçip bir de yorum yaparsanız çok sevinirim:31:

Son düzenleme:
benim oğlumun adı görkem herkes çok beğeniyor aklında bulunsun bu da bir alternatif

ilerde kızın olursa yağmur koyarsın uyumlu olur

Bulut kesinlikle ben çok severim:) İkinci bir tercih olarak aralarından Barbaros güzel fakat çocuklara ağır geliyor gibi pekte sevmiyorlar:)

Bulut kesinlikle ben çok severim:) İkinci bir tercih olarak aralarından Barbaros güzel fakat çocuklara ağır geliyor gibi pekte sevmiyorlar:)

evet canım biraz ağır gibi ama eşimin sakalları kızıl olduğu için istiyorum biraz o ismi :31:
barba rossa kırmızı sakal anlamına geliyor :emir_bebek:

valla sırf farklı olsun diye böyle isimler konulmasına karşıyım. ilerde çocuğa isminin manası sorulduğu zaman çocuk bir şeyler söyleyebilmeli en azından isminin bir maneviyatı olmalı. yağmur,bulut,demir vs bunlar nesne(madde) isimleri ve bir manaviyatıda yok.tabiki yine son karar sizin ama maneviyatı yüksek ve daha manalı isimlere bakın derim

valla sırf farklı olsun diye böyle isimler konulmasına karşıyım. ilerde çocuğa isminin manası sorulduğu zaman çocuk bir şeyler söyleyebilmeli en azından isminin bir maneviyatı olmalı. yağmur,bulut,demir vs bunlar nesne(madde) isimleri ve bir manaviyatıda yok.tabiki yine son karar sizin ama maneviyatı yüksek ve daha manalı isimlere bakın derim

evet bende arkadaşa katılıyorum ama tabiki de seçim sizin ve bence aralarında en güzeli bulut ismi :34:

evet bende arkadaşa katılıyorum ama tabiki de seçim sizin ve bence aralarında en güzeli bulut ismi :34:

canım ben de ismin anlamlı olması gerektiğine inanıyorum fakat benim sıraladığım isimlerin hepsi kendi çapında bence anlamlı
yani bulut sadece bulut değildir.
bulut yokluğunda duasına çıkılan, görüldüğü yerde kuruyan umutları tekrar yeşerten ve en öenmlisi allahın rahmetiyle yüklü bir şeydir bana göre. Yani sadece bulut işte diye düşünmek bana göre değil.Bulutun sadece bir nesne olduğunu maneviyatı olmadığını düşünmüyorum
Acar zaten güçlü, kuvvetli cesur ve atılgan demek. Yani bir erkek çocuk için güzel bir anlamı var
Barbarosu isteme nedenimi yazmıştım. eşimin sakalları kızıl olduğu için ve adı bar'la başladığı için :31:
Pamir'i ise dünyanın çatısı olması nedeniyle istedim ayrıca bana pamuğu da hatırlatıyor :31:

yani ben okunuşlarından çok anlamlarını düşündüm aslında

Son düzenleme:
Back
X