Mutfak Püf Noktaları Hangi ekmek yapma makinesini önerirsiniz?

beyazleblebim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2010
136
1
Arkadaşlar merhaba,ekmek yapma makinesi almak istiyorum,ama çok marka model ve fiyat aralığı var.İyi birşey almak istiyorum ama tanıtımlarda yazan tüm özellikler kullanılıyor mu gerçekten?Alırken hangi özelliklerinin olmasına dikkat etmeliyim?Kullanıp memnun kalan arkadaşlar bildirirlerse çok sevinirim.teşekkürler şimdiden

ben aldım hepsi burada dan 15 gün oldu gelmedi sinbo 4705 modelini aldım nette araştır sinboyu çok övmüşler .ama hünüz deneyemedim

Bende de Sinbo var. Ben de memnunum. Annemler de kullanıyor aynısından. Onlar güveç bile yaptılar. Misafiri geleceği zaman annem sıcak ekmek yapıyor, herkes çok beğeniyor.

Bende de Sinbo var. Ben de memnunum. Annemler de kullanıyor aynısından. Onlar güveç bile yaptılar. Misafiri geleceği zaman annem sıcak ekmek yapıyor, herkes çok beğeniyor.

merhaba sizinki sinbo 4705 mi?bikaç modeli daha var arada niye bu kadar fiyat farkı var anlamadım.bikaç şey sorucam çok ses çıkarıyo mu?bir de hamur haznesi teflon mu,çizilmiyor mu?

merhaba sizinki sinbo 4705 mi?bikaç modeli daha var arada niye bu kadar fiyat farkı var anlamadım.bikaç şey sorucam çok ses çıkarıyo mu?bir de hamur haznesi teflon mu,çizilmiyor mu?

Merhaba, çok özür dilerim, yeni gördüm mesajını. :çok üzgünüm:
Bizimki 4702. Evet biraz ses çıkarıyor ama sadece yoğururken. Hamur haznesi de teflon dediğin gibi. Eğer bıçakla falan çıkartmaya çalışırsan ekmeği çiziliyor maalesef. Ama yine de ben gayet memnunum. olumunekankayizsmile

uzuuun araştırmalarım sonucunda esseye karar verdim ve doğum günü hediyesi olarak almış kızım ve eşim kullanıyoruz ve çok memnunum

Ben de sinbo kullanıyorum hatta birinci makineyi bozdum 2. yi alalı 2 yıl olu bile. Ben de çok araştırdım özelliklede uzakdoğuda üretildiği için sinbo almak istemedim önce çok araştırdım 2. makineyi alırken fakat araştırmalarım sonucunda iç teflon parçanın yani hamur karıştıran kazanın her üründe aynı olduğunu gördüm. Esseden alacaktım hatta bir esse fanı olarak ama ordaki çalışana sorduğumda kazanı diğerlerininkine benziyor diye kalitesi üretimi herşeyi aynı sadece dış yüzeyleri markalara göre farklı dedi eee özellikleri de aynı neden 90 tl ye alacağınız bir ürüne daha fazlasını veresiniz ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…