Hangi dove sabun

Benescape

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2011
88
0
Merhaba arkadaşlar istediğim yüzümü güzelleştirsin,gün boyunca parlak,prüzsüz olarak bırakabilen bir sabun arıyorum sizce doven hangi yüz sabununu tercih etmeliyim ? Bu arada cildimde kurudur :)

Son düzenleme:
cildin kuruysa sabun pek uygun olmayabilir ama dove nemlendiricili bir sabun ben salatalıklısını kullanıyorum memnunum

kesinlikle dove kullanmayım...makyaj temizleme sütüm bitti diye dove'a sarmıştım birden bütün cildim sivilce içinde kaldı. 30 yaşından sonra sivilce için dermatologa gittim ilk sorusu dove'mi kullanıyorsun oldu... uzak durun gerçekten kullananların hepsi soluğu doktorda alıyor. içindeki bir madde cildin sebumunu bozuyor cilt çok yağ salgılamaya başlıyor arkadaşlar

bende dove un klasik olanından kullanıyorum bazen salatalık özlü olanı alıyorum çok memnunum öyle sivilce falanda yapmıyor bende
sabun kullanmadan yüzümün temizlendiğine inanmadığımdan önce sabunla sonra temizleme jeli,sütü tonik vs kullanıyorum
dove u senelerdir kullanıyorum ve arada bitip başka sabun kullandığımda oldu ama diğer sabunları kurutuyor yüzü dove un nemlendirme özelliği gerçekten iyi
ben memnunum her cilde aynı etkiyi yapmıyor olabilir tabi dikkat etmek gerek :KK66: :KK9:

X