Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar istediğim yüzümü güzelleştirsin,gün boyunca parlak,prüzsüz olarak bırakabilen bir sabun arıyorum sizce doven hangi yüz sabununu tercih etmeliyim ? Bu arada cildimde kurudur :)
kesinlikle dogru ama canım sabunla temizlemeynce yuzum yaglı ve kirliymis gibi gelir hep bana temizleyici jelim var ama banydayken mutlaka sabunla ykarım
kesinlikle dove kullanmayım...makyaj temizleme sütüm bitti diye dove'a sarmıştım birden bütün cildim sivilce içinde kaldı. 30 yaşından sonra sivilce için dermatologa gittim ilk sorusu dove'mi kullanıyorsun oldu... uzak durun gerçekten kullananların hepsi soluğu doktorda alıyor. içindeki bir madde cildin sebumunu bozuyor cilt çok yağ salgılamaya başlıyor arkadaşlar
bende dove un klasik olanından kullanıyorum bazen salatalık özlü olanı alıyorum çok memnunum öyle sivilce falanda yapmıyor bende sabun kullanmadan yüzümün temizlendiğine inanmadığımdan önce sabunla sonra temizleme jeli,sütü tonik vs kullanıyorum dove u senelerdir kullanıyorum ve arada bitip başka sabun kullandığımda oldu ama diğer sabunları kurutuyor yüzü dove un nemlendirme özelliği gerçekten iyi ben memnunum her cilde aynı etkiyi yapmıyor olabilir tabi dikkat etmek gerek