Hangi doktora inanacağımı şaşırdım

zeyneppcim

Guru
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2011
143
8
298
İzmir
1 aylık bebeğim var.doğduktan 3 gün sonra sarılık oldu ve kılosu düştü( normalden fazla düşmüş) hastane doktoru mama takviyesi verdi..günde 6 7 biberon mama veriyordum ve anne sütü tabiki..yalnız sütüm çok azdı en baştan beri iki göğsumden 20 cc çıkıyor.cuma günü başka doktora gittik o da mamayı azalttı günde 3 bideron ver dedi.ama bizim kız doymuyor.el devamlı ağzında eldivenleri emiyor..uyumuyor ağzı açık arsnıyor..ancak mama yedimi rahatlayıp uyuyor...sütüm doyurmuyor..istediğnde meme veriyorum ama 5 dk emiyor sonra memeyı çekiştirmeye başlıyor kavga ediyor memeyle...meme alımında bir sorun yok..ama mamasızda olmuyor..

ben napıcam şimdi?bi doktor her memeden sonra mama var aç kalmasın az kilo almış dedi mamayı artırınca olması gereken kıloya ulaştı..ötekide azalt dedi ama kızım doymuyor..rezene tahin helvası su ısırgan vs...herşeyi denedim ama süt aynı..emzirdikçe artar diyorlar yok öle bişi..

aptamil 1 kullanıyorum ..mama vermekle yanlışmı yapıyorum...hangi doktora inanacağımı şaşırdım...içim rahat değil...nolur bir yol gösterin...benim gibi aynı sorunu yaşayan anneler varmı??

aynı şeyleri ben de yaşadım. sütüm gelmiyo dedikçe gelmedi. kendimi yarım anne gibi hissederdim. Ama hem beni emdi hem biberonu. sende mecbur böyle yapacaksın arkadaşım. ama bebeğini emzirdikten sonra birazda pompa ile sağ ki süt kanalların çalışsın. sonra inan sütün artıyor. gereksiz yere de tatlı yeme kilodan başka bir işe yaramıyor. alkolsüz bira ya da malt içeceği satılıyor ben ondan fayda gördüm. sütün arttıkça mamayı azaltırsın yavaş yavaş. hiç üzülme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…