Hangi Doktor ?

masal88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2013
659
843
Kızlar lütfen yardım edin....Bir süredir bu konuyu askıya almıştım ama şimdi 11 gün yıllık iznim var hazır iznim de varken olayım kurtulayım diyorum ama o kadar çok forum var ki bu konuyla ilgili....Kimi deneyimlerini yazmış olumsuz tecrübelerini paylaşmış ama doktor ismi belirtmemiş...Bence bu çok önemli...Lütfen memnun kalmadığınız hekimlerin isimlerini belirtin ki eleme yapmamız daha kolay olsun ben gibi kafası karışıklara...
Şimdi sizden memnun kaldığınız ve memnun kalmadığınız kimler var yazarsanız sevinirim....Ameliyat ücretini de belirtirseniz daha iyi olur....Eğer ameliyat olmuş arkadaşlar sakıncası yoksa resimlerinize bakabilir miyim ? Kafam çok karışık daha önce Hasan Fındık ve Barış çakırla görüştüm ama o güveni alamadım malesef...Aslında Hasan Fındık güven vermedi diyebilirim...Barış Çakır sadece o zaman biraz zayıfım diye biraz kilo aldıktan sonra görüşelim dedi şuan kilom yerinde ama başka doktor düşünüyorum...Bunun için de sizin tavsiyelerinize ve deneyimlerinize ihtiyacım var

Benim doktorum Sakarya'da o yüzden direkt elersiniz sanırım :) İnşallah istediğiniz görüntüye kavuşursunuz.

Merhaba, ben Ali Murat Akkuş'a ameliyat olucam. Çok güler yüzlü, samimi ve oldukça güvenilir bi doktor. :KK16: bütün sorularınıza tek tek sabırla yanıt verip sizin isteklerinizi de önemsiyo

Merhaba, ben Ali Murat Akkuş'a ameliyat olucam. Çok güler yüzlü, samimi ve oldukça güvenilir bi doktor. :KK16: bütün sorularınıza tek tek sabırla yanıt verip sizin isteklerinizi de önemsiyo
şimdi netten baktım da bayağı gençmiş... Buna muayene olmaya da çekinirim sanki:KK48::KK48::KK48: Ne zaman ameliyat oldun acaba kaç cc takıldı boy kılo

Tabi ki Ayşegül sivri Ben 2 ay oldu yaptıralı muhteşem oldu bebeklerim
Ayşegül hanımın ismini çok duydum ve instagramını takibe aldım ama ordaki operasyon resimlerini beğenmedim malesef :KK43:(( Yoksa bayan oldugu için aslında kendimi daha rahat hissedebilirdim ama bilmiyorum çok kararsızım

Merhaba, size tavsiyem Prof.Dr. İsmail KURAN. şiddetle tavsiye ederim. 225 cc kas zarı altı takıldı bana, 1 yıl oldu, ameliyat sonrası komplikasyon neredeyse yaşamadım. Kas zarı altı operasyon çok profesyonellik gerektiriyor biliyorsunuz. Daha önce görüştüğüm 7-8 doktor zayıf olduğum için size Mecbur Kas altı yapacağız dedi. Ancak İsmail beyin profesyonelliği sayesinde kas zarı altına yerleştirildi çok da güzel oldu protezlerim. İnanılmaz güleryüzlüdür ekibi de muhteşemdir. Hiç düşünmeden kendisine operasyonunuzu yaptırabilirsiniz.

İstanbul da olcaksan kesinlikle İlkay hüthütle görüşmeden karar verme derim ben. Ameliyatimi ona olmuştum albümüm var bakabilirsin canm :-)

Merhaba, size tavsiyem Prof.Dr. İsmail KURAN. şiddetle tavsiye ederim. 225 cc kas zarı altı takıldı bana, 1 yıl oldu, ameliyat sonrası komplikasyon neredeyse yaşamadım. Kas zarı altı operasyon çok profesyonellik gerektiriyor biliyorsunuz. Daha önce görüştüğüm 7-8 doktor zayıf olduğum için size Mecbur Kas altı yapacağız dedi. Ancak İsmail beyin profesyonelliği sayesinde kas zarı altına yerleştirildi çok da güzel oldu protezlerim. İnanılmaz güleryüzlüdür ekibi de muhteşemdir. Hiç düşünmeden kendisine operasyonunuzu yaptırabilirsiniz.
Canım kilon boyun kaçtı acaba ben de 165 boy 52 53 kilolardayım...Aslında prof sıfatı çok güven veriyor...Ne kadara oldun ameliyatını ?

İstanbul da olcaksan kesinlikle İlkay hüthütle görüşmeden karar verme derim ben. Ameliyatimi ona olmuştum albümüm var bakabilirsin canm :-)
Tabiki canım bakmak isterim kafam çok karışık anlatamam...Mideme kramplar giriyor artık hangi doktor diye...o kadar zaman bekledim istiyorumki içime sinen bişe olsun pişmanlık duymayayım komplikasyon yaşamayayım...Seni ekliyorum canım çok teşekkür ederim

Tabiki canım bakmak isterim kafam çok karışık anlatamam...Mideme kramplar giriyor artık hangi doktor diye...o kadar zaman bekledim istiyorumki içime sinen bişe olsun pişmanlık duymayayım komplikasyon yaşamayayım...Seni ekliyorum canım çok teşekkür ederim
Doktorlarla yüz yüze görüşüp ameliyat fotoğraflarını görürsen karar vermen kolaylaşır bence :)

Doktorlarla yüz yüze görüşüp ameliyat fotoğraflarını görürsen karar vermen kolaylaşır bence :)
İllaki ama haftada bir gün izin günüm var ve yeterli olmuyor görüşmeler için...Ama burda sizlerin fotoğrafları gerçekten fikir oluyor o doktora yönelmeme veya elememe yardımcı oluyor çünkü ben sadece hasan fındık ve barış çakırla görüşmüştüm ama ikisine de evet bu diyemedim araştırmalarım devam ediyor :))

Canım özelden mesaj atamadım sana...Az önce İlkay Bey'in kliniğini aradım ön görüşme ücreti 250 tl imiş...Ama ameliyat ücreti hakkında bir bilgi vermediler onu duysaydım ona göre görüşmeye giderdim bazı doktorların ücretleri çok uçuk oluyor...Şimdi atıyorum bana yüksek bir şey söyler 250 tl de boşa gider :KK70: Sen ne kadara ameliyat olmuştun acaba

X