Hangi Doktor?

mrsuglyy

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2015
34
3
28
Merhaba arkadaşlar, İzmir de yaşıyorum 17 yaşımdayım ve anlayacağınız gibi burun ameliyatı olmak istiyorum
fakat ne yazık ki normalin üstünde kararsız bir insanın bu doktoru mu seçtim? ya pişman olursam? ya yüzüme yakışanı yapmazsa? bunlarla çelişkide kalırken internetten araştırayım diyorum yok! Her kafadan bir ses
Can Kopal, Bora Karaali, Halis Ünlü, Yiğit Özer Tiftikçioğlu, Cenk bey vs. ve daha birçok doktor önerileri kafam allak bullak. Herkese güvenemiyorum da reklamını yapıyor olabilirler diye de düşündüklerim oluyor arada tabii ama bari siz yardımcı olun çok moralim bozuk pişman olup keşke iyice araştırsaydım demek istemiyorum.. gerçekten araştırıyorum ama hep bir çelişki tam herkes memnun bu doktordan bakıyorum ameliyatı olan başka bi hastasıyla konuşuyorm memnun kalmadım diyor hoop yine çelişki
Lütfen tüm içtenliğinizle yardımcı olursanız sevinirim yani gerçekten memnun kalacağım bir doktorda karar kılmak istiyorum, şimdiden teşekkürler.

Aklınız da ki doktorlara fotoğraflarınızı gönderin tasarımı yaptıktan sonra size gönderirler ve beğendiğinizi yaptırırsınız.

Doktor seçiminizde önemli noktalar var onları unutmayın
1. Güven
2. İletişim
3. Sorularınıza net cevap vermesi / sizi dinlemesi
vs..

Mutlaka dikkate alacağım dediğinizi, teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…