- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
-
- Konu Sahibi zeytinagaci
Genel cerrahi.Arkadaşlar 3 gün önce sağ kasık kısmımda ağrılı bir beze çıktı. 1-1.5 cm kadar. Hareket ederken ve dokununca acıyor. Ama derinin altında. Dışarıdan görünmüyor. Kızarıklık falan yok.
Pazartesiye kadar geçmezse doktora gidicem ama hangi bölüme gitmeliyim?
Daha önce böyle bezeyle karşılaşan oldu mu?
Genel cerrahi.
Korkma canım,ben tiroit hastasıyım yıllardır mesela 3 ayda bir gitmem gerek fakat şuan değerlerim normal olmadığı için geçen ay gitmiştim doktor 1 ay sonra yine gel dedi ben de bu pazartesi tekrar gideceğim bakalım sonuçlar nasıl olacak.İşin sonu kötü bir yere varıyor gibi yav :) korktum şimdi
benim koltuk altimda cikmisti elime geliyordu ama disaridan bakinca bisey yoktu.bende cok korktum lenf bezlerimde bisey mi var acaba diye ama korkacak bisey yokmus kil koku iltihabiymis antibiyotik tedavisiyle gecti,seninde oyledir bence.genel cerrahiye gitmen gerekiyor,gecmezse ufak bi kesiyle aliriz demisti korkacak bisey yok benceArkadaşlar 3 gün önce sağ kasık kısmımda ağrılı bir beze çıktı. 1-1.5 cm kadar. Hareket ederken ve dokununca acıyor. Ama derinin altında. Dışarıdan görünmüyor. Kızarıklık falan yok.
Daha önce böyle bezeyle karşılaşan
oldu mu?
Arkadaşlar 3 gün önce sağ kasık kısmımda ağrılı bir beze çıktı. 1-1.5 cm kadar. Hareket ederken ve dokununca acıyor. Ama derinin altında. Dışarıdan görünmüyor. Kızarıklık falan yok.
Arkadaşlar 3 gün önce sağ kasık kısmımda ağrılı bir beze çıktı. 1-1.5 cm kadar. Hareket ederken ve dokununca acıyor. Ama derinin altında. Dışarıdan görünmüyor. Kızarıklık falan yok.