Merhabalar...Öncelikle eğer ameliyat olduysan hayırlı olsun şimdiden...Ben 2 Ekim Perşembe günü Dr. İsmail Bayram'a göğüs büyütme ameliyatı oldum. Kendisi çok güleryüzlü ve ilgili bir doktor o açıdan kesinlikle tavsiye edebilirim. Ameliyat öncesinde, sonrasında ve kontrollerde de vakti olduğunca hastalarıyla tek tek ilgileniyor, kesinlikle başından savmıyor...Yalnız genel olarak biraz küçük ccler mi tercih ediyor acaba diye düşünüyorum, kendisi de hastalarından gelen tek şikayetin bu olduğunu söylemişti.Görüşmede bana beklentimi sorduğu zaman büyük istediğimi söylemiştim, o da fazla göğüs dokum olmadığını, ancak elinden gelenin en fazlasını yapacağını söyledi..245 cc civarı bir şey düşünüyordu ama ameliyattan önce son bir kez sıkıştırdığım için ısrarlarım sonucu 295 cc olmuş oldu :) Kas altı olduğu için ve doktorumun söylediğine göre cildim çok sıkı olduğu için ilk 7-8 gün anormal derecede ağrılarım oldu, tabii korkutmak istemem, kişiden kişiye göre değişiyor ağrı durumları...Örneğin benden bir kaç saat önce yine İsmail Bayram'a ameliyat olan hastanede tanıştığım bir arkadaşa da 295 cc konmuş, kız daha ilk günden kendi kendine giyinip makyajını yapıp etrafta dolanmaya başladı, hatta o gün hastaneden çıktı, biz şok olduk :)) Ben kolumu bir cm dahi oynatamıyordum :) Şimdi 19 gündeyim ağrılarım yok denecek kadar azaldı gayet memnunum...Umarım senin de istediğin gibi olurr...:)