Hangi Doktor Derdinize çare Olur?

kalemkitap2

Kapsama Alanı Dışında !
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2006
1.977
6
GASTROENTEROLOG:mide-bağırsak uzmanı
DERMOTOLOG:cilt uzmanı
ENDOKRİNOLOG:hormon bezleri uzmanı
JİNEKOLOG:kadın hastalıkları ve doğum uzmanı
KARDİYOLOG:kalp uzmanı
DAHİLİYECİ:iç hastalıkları uzmanı
HEMATOLOG:kan uzmanı
NEFROLOG:böbrek uzmanı
ORTOPETİST:adele kas ve lif rahatsızlıkları uzmanı
ÜROLOG:idrar yolları hastalıkları uzmanı
ONKOLOG:kanser uzmanı
GERİATRİST:yaşlılık tıbbı uzmanı
PSİKİYATR:ruh hastalıkları uzmanı
RADYOLOG:görüntüleme teknikleri uzmanı
NÖROLOG:beyin ve sinir hastalıkları uzmanı
PEDİATRİS:çocuk hastalıkları uzmanı
FİZYOTERAPİST:fizik edai ve rehabilitasyon uzmanı
ROMALOG:romatizma uzmanı
İMÜNOLOG:bağışıklık uzmanı
OFTALMONOLOG:göz hastalıkları uzmanı

öncelikle herkese ünaydın.Ben iki ay önce sol kasıkta başlayan agrı nedeniyle acile gittim ordan üroloji uzmanına sevk edildim.sistit tedavisi gördüm ama hala iyileşemedim.hem mesane kısmında hemde yumurtalık bölgesinde dayanılmaz ağrılarım oluyor ,özellikle de adet döneminde bu agrılar okadar şiddetli oluyorki en az 5 günümü yatakta geçiriyorum.bu agrılarımı hiç bir agri kesici hap ya da iğne geçirmiyor.üroloğum beni kadın doğuma ve dahiliyeye gönderdi onlar bizlikbir şey yok dediler.başka nereye gidebilirim bu konuda bilgisi olanlarınbeni yönlendirmesini rica ediyorum.teşekkürler.

canım hormonlarına baktırsaydın bi tam kan tam idrar..karın içiultrason yaptır hepsini..hormon testleri..

öncelikle herkese ünaydın.Ben iki ay önce sol kasıkta başlayan agrı nedeniyle acile gittim ordan üroloji uzmanına sevk edildim.sistit tedavisi gördüm ama hala iyileşemedim.hem mesane kısmında hemde yumurtalık bölgesinde dayanılmaz ağrılarım oluyor ,özellikle de adet döneminde bu agrılar okadar şiddetli oluyorki en az 5 günümü yatakta geçiriyorum.bu agrılarımı hiç bir agri kesici hap ya da iğne geçirmiyor.üroloğum beni kadın doğuma ve dahiliyeye gönderdi onlar bizlikbir şey yok dediler.başka nereye gidebilirim bu konuda bilgisi olanlarınbeni yönlendirmesini rica ediyorum.teşekkürler.
Öncelikle geçmiş olsun,
söylediklerin bana endometriozisi düşündürdü...Yani çikolata kisti. Bazan bu hastalık kist formuna gelmeden önce doktorlar da tam tanı koyamayabiliyorlar ma özellikle adet dönemlerinde şiddetli ağrı ile kendini gösteriyor. Evli değilsin sanırım , ultrasonda bu hastalığın tanınması mümkün ama iyi bir kadın doğum doktoruna görünmelisin. Bi de bu hastalıkta CA-125 diye kanda yüksek çıkan bir değer olduğunu okumuştum. Doktorun uygun bulursa yaptırabilirsin sanırım...
Geçmiş olsun...:a015:

X