• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile Planlaması Hangi doğum kontrol hapını kullanıyorsunuz

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

sb01

Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2021
7
1
16
24
Merhaba Allah izin verirse inşallah temmuzda düğünüm olacak hangi doğum kontrol hapını nasıl kullanıyorsunuz Bilgi verir misiniz

Hayırlı olsun tebrik ederim ben yazz 24 kullanmıştım memnundum ama herşeyden önce doktora gidip muayene olmanızı tavsiye ederim herhangi bir sorun varsa doğum kontrol hapı belirtileri baskılıyor

Merhaba Allah izin verirse inşallah temmuzda düğünüm olacak hangi doğum kontrol hapını nasıl kullanıyorsunuz Bilgi verir misiniz
evlenmeden önce kadın doğuma gitmeniz gerekiyor kendi kafanıza yada tavsiye ile doğum kontrol hapı kullanmayın.

Hayırlı olsun tebrik ederim ben yazz 24 kullanmıştım memnundum ama herşeyden önce doktora gidip muayene olmanızı tavsiye ederim herhangi bir sorun varsa doğum kontrol hapı belirtileri baskılıyor
Teşekkür ederim en iyisi düğüne yakın bir doktora görünmek

Teşekkür ederim en iyisi düğüne yakın bir doktora görünmek
Yalniz düğünden 3 ay önce başlamanız gerekiyor hapa, yoksa koruyuculuğu olmaz. Ona gore en geç 3 ay önce doktora görünmelisiniz .

Yazz kullanmıştım, ama sadece 3 ay kullanıp bırakmıştım, ilk zamanlar kanama falan oluyor sonra düzene giriyor ben memnun kalmıştım, tabi doktor tavsiyesi ile almıştım

Back
X