Hangi diyet türünü uygulayacağımı şaşırdım :(

Tyldz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2015
33
2
30
Ben 20 yaşındayım ve 7 kilo fazlam var ama bunu nasıl vereceğimi bilmiyorum. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Çünkü çok fena kafama taktım

canım bende aynı durumdan dertleniyorum. 21 yaşındayım ve 4 kilo fazlam var ve gerçekten yapışmış gibi bi türlü veremiyorum bi de iştahım çok açıldı şu son 2-3 ayda. eskiden de dışarıdan yerdim ama fazla kilom yoktu. bu sıradalar iştahım açık canım sıkıldıkça yiyorum ve bi türlü kilo veremiyorum haliyle.
sitede de o kadar çok kür ve diyet listesi vs var ki kafam karıştı ne yapacağımı şaşırdım. bir bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirizz.

Yediğin her şeyin yarısını ye.. Abur cuburu bırak.. Yapabiliyorsan spor yapamıyorsan tempolu yürüyüş yap.. Acıktıkça 1-2 kaşık yoğurt ye o açlığını bastırır akşam 19:00 dan sonra yemek yeme.. Sende farkı görürsün..

ben kendi adıma söylüyorum gün içinde okulda ve dışarıda olduğum için ister istemez dışarıdan yiyorum sabah 1 poaça + çay. öğlen sadece çorba. arada da popkek çay falan. çıkışlarda da öyle çok kalorili şeyler yemiyorum ama aşırı tatlı yiyorum bi oturuşta 3 büyük tablet çikolata yiyebilirim katiyen tatlı isteğim kesilmiyor. onu kessem çok rahat veririm. ilaç mı kullansam acaba

şekeri kesin.unutun yani.Bunun başka yolu yok. ekmeğide ufak ufak parçalar halinde yiyin.kuş lokması gibi aynı. önünüze bir dilim ekmek alın onun dışına çıkmamaya çalışın. Ben sabah akşam çorba içiyodum mesela. Ben mideyi zamanla küçülttüğünü düşünüyorum.gerisi klasik spor, akşam yemek yememe falan..

Bende acaba Dukan a mı başlasam diye düşünüyorum. Karar veremiyorum. Bilgin var mı?

Dukan diyetine başlamayı düşünüyorum. Fikriniz var mı acaba? Yoksa ben o kesmelerle falan veremiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…