Hangi Disney çiftisiniz?

Siz:
Güzel ve Çirkin
İlişkinizin başlarında biraz kavga ediyordunuz ama artık birbirinizi çok iyi anlıyorsunuz. İyi kalplisiniz, başkalarına yardım etmek istiyorsunuz ve birbirinizin yanında olmayı çok seviyorsunuz. Aydınlanmış bir çiftsiniz!

he güzel ben oluyorum bu durumda

eşime de haksızlık olmasın oda yakışıklıdır

Sindirella ve Yakışıklı Prens
Bir rüyayı yaşıyor gibisiniz. Sizin kadar birbirine aşık çiftler görmek çok güzel bir şey. Birbirinize destek oluyorsunuz ve birbirinize büyük bir sevgiyle yaklaşıyorsunuz.
...
Açıklama doğru da karakterler yanlış. Zira bu hikayede ayakkabı sahnesi mutlu son değil, "Ayağıma olmasa hiç tanıyacağın yok, ne biçim adamsın" diye başlayacak bir felaket olurdu.

Siz:
Anna ve Kristoff
Yumuşak başlısınız ve birlikte eğlenmeyi seviyorsunuz. Sevgiliniz en iyi arkadaşınız ve hayatın sorunlarıyla yüzleşmede birbirinize güvenebilirsiniz. Çoğu kişi sizinki gibi uyumlu bir ilişkide bulunmak isteyecektir.
:)

Siz:
Jasmine ve Aladdin
Maceraperestsiniz ve hayal kurup geleceği planlamayı seviyorsunuz. Karizmatik, neşeli bir çiftsiniz ve birbiriniz için yaratılmışsınız.

Siz:
Anna ve Kristoff
Yumuşak başlısınız ve birlikte eğlenmeyi seviyorsunuz. Sevgiliniz en iyi arkadaşınız ve hayatın sorunlarıyla yüzleşmede birbirinize güvenebilirsiniz. Çoğu kişi sizinki gibi uyumlu bir ilişkide bulunmak isteyecektir.

Siz:
Güzel ve Çirkin
İlişkinizin başlarında biraz kavga ediyordunuz ama artık birbirinizi çok iyi anlıyorsunuz. İyi kalplisiniz, başkalarına yardım etmek istiyorsunuz ve birbirinizin yanında olmayı çok seviyorsunuz. Aydınlanmış bir çiftsiniz!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…