- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 36
-
- Konu Sahibi Altibirlik61
Singerin 6180 mi ne onunde motif desenler olan ama mavili degil sarili olan..Pfaff çok iyi diye duydum sanırım ikinci el daha mantıklı olcak gibi ben de araştırıyorum eski bi mesaj biraz aldıysanız tercihinizi merak ettim
Ya igne ne kullaniyon o ayarlarini bilmedigim icin birde hamilelikten dolayi cok ugrasamadigim icin beceremedigimi dusunuyom.. yardimci olursann sevinirim.. penyede sikinti yokta kalin kumas yada uzunnn buyuk perdelerde sikinti yasadim agirligindan cekmiyor mu yoksa beceremiyormu yoksa tansiyon ayari igne kucukmu dedim isin icinden cikamadim.. cesit cesit bir suru igne aldim.. ya igneyi kirdi yada iplik topladi... kucuk kumasi kesip katlayip yapiom oluyo, buyuk bebek odasi icin diktigim perdede hep sorun yasadim bni ugrastirdiSinger promise 1408 ilk ekledigin benim aldığım çok memnunum üç senedir kullanıyorum kot penye her kumaşı diktim sorunsuz dikiyor çok şükür hatta halıfleks bile diktim :)
Tam hatırlamıyorum ama 300 kusur bişey olması lazimFiyatları nedir peki aldığınız makinelerin
Fiyatı iyiymiş cidden güle güle kullanın hayırlı olsunTam hatırlamıyorum ama 300 kusur bişey olması lazim
Teşekkür ederimFiyatı iyiymiş cidden güle güle kullanın hayırlı olsun
Ben 699tl ye aldim.. verdiginiz bilgiler icin tesekkur ederimFiyatları nedir peki aldığınız makinelerin
Merhaba bende sizin makinenizden aldım bana yardımcı olur musunuz :) Diktiğim bluzlerin yıkamada açılmaması çin ne yapmam lazım yani overlok ayarı varmı aldım ama hiç bilmiyorumSinger promise 1408 ilk ekledigin benim aldığım çok memnunum üç senedir kullanıyorum kot penye her kumaşı diktim sorunsuz dikiyor çok şükür hatta halıfleks bile diktim :)
Ben zikzak ayarını overlok niyetine kullanıyorum maalesef overlok ayarı yok ve orta sikliktaki düz dikişi kullanıyorum genelde pek sorun olmuyor yikamadaMerhaba bende sizin makinenizden aldım bana yardımcı olur musunuz :) Diktiğim bluzlerin yıkamada açılmaması çin ne yapmam lazım yani overlok ayarı varmı aldım ama hiç bilmiyorum