Hangi dikiş makinesini almalıyım?

hayatsevgidir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2011
95
0
Mrb. Forumda yeniyim çok sevdim. Bundan sonra buradayım artık :)
Bana dikiş makinesi tavsiyesi verecek arkadaş var mı?
şuanda singerle janome arasındayım forumda biraz baktım.
Farklı bi model de önerebilirsiniz...
Ben yeni dikiş öğreneceğim. Ama tekrar tekrar değiştirmek istemiyorum. İşime yarayacak uygun fiyatlı bir makine önerebilir misiniz?

bende haftaya alıcam şuan singer de kafam kaldı janomeyim anlamadım hani kullanım acısından
heavy duty 4411 almaya karar verdim

ben uzun incelemeler sonucu bernina bernette 15 aldım çok elektronik değil ve metal çağanozlu..çağanozadikkat edin plastikler bir müddet sonra bozuluyormuş

Bende yeni dikiş öğreniyorum PAFF markanın iyi olduğunu söylediler.Sizce nasıl?Ayrıca ben evde kendim dikmek için istiyorum özellikleri neler olmalı,bir arkadaşım senin için zigzag yapsın dikiş diksin yeter dedi.Sizce?

selam efendım su anda janome 1018 dıkıs makınası cok tutulan ve gerı donusu olmayan bır makına tavsıye edebılırım hepsibayiden.com sıtesınde her urunde bır hedıye alma ımkanıda saglıyor gırıp bakmanızı tavsıye ederım

Son düzenleyen: Moderatör:
bu konuda bende fikir istiyorum.penye tarzı esnek kumaşları rahat dikebilen.kalın kumaşları dikebilen aama fiyatı da uygun olan birr makine .kullananlardan tavsiye bekliyorum.

Ben de bir süredir dikiş makinesi almayı düşünüyorum. Cevremde danışabileceğim bu konuda bilgili ve ilgili kimse yok. Daha önce hiç makine kullanmadım amatör bile değilim :) ama heves ediyorum. Kumaş alıp runnerlar kırlentler el bezleri diksem bana yeter :) böyle bir durumda bana hangi marka ve model tavsiye edersiniz? Singer 2250'yi cok duyuyorum ama bir fikrim yok. Şimdiden cok teşekkürler :)

Son düzenleme:

janome derim kesinlikle..you tube ye girip janome tanıtım diye yaz ..Kocaeli janome adlı birisi janome videoları paylaşmış ama janome tanıtım videolarını izletyince resmen ağzım açık kaldı..adam tül sentetik penye kumaş dikti kotu 8 e katladı dikti..yetmedi mineflo yer kaplama malzemesi var ya onu dikti..şok oldum ya..ve iğne değiştirmeden dikti..bunu da en basit modeli janome 1018 ile yaptı...maddiyattan dolayı 1018 ile 423-s modeli arasında kararsızım..1018 300-330 tl civarında ...dedğim gibi her kumaşı dikiyor maşallah..iliği 4 adımda açıyor ..çeşitli ayaklar var ayrıca alırsan takılıp neler neler yapıyorlar..çok araştırdım nette.423 modeli 600tl den başlıyor..1018 den farklı yanı desenli dikişi piko nakışı var biraz var ve iliği tek adımda açıyor okadar.....sen düz dikiş isterim yeter diyorsan janomeye bak derim..ben de maaş gününü bekliyorum ve ikisiarasında karar vermeliyim ama sanırım 1018 alıcam..çünküarada bir makine fiyatı kadar fark var..300 tl farkı desene vermek yerine 5 tl lik bisürü çeşitli ayak alırım ;kapitone ayağı ;nervür ayağı;kasnak vs vs gibi yaparım diyorum ..300 tl ye uygun..singere yanaşma derim makinacıya da sordumsinger artık bitmişdurumda derken ordan bimüşteri çok pahalı elektronik singerim bozuldu işe yaramaz durumda deyince asla singere yanaşmam.artık çinde üretim yapıyor singer malzemeleri plastik ve kalitesiz..250 tl singere verene kadar 50 daha kat janome al derim..içi demir onun...inşallah sen de ben de makinamızı alır güzel şeyler yaparız..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…