• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi derdi ararsan var bende

berlin05

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2011
55
0
0
İzmir
arkadaşlar bu benim için çok büyük bir problemm:((( ufaklığımdan beri hep cinsel şeylere meraklıydım.ufak yaşlarda kız kıza öpüşürdük filan.daha çocuğuz anlamıyoduk tabi.12 yaşımda filan bir kızla üstüste yapmıştık:(( birde bir kızla üstten yapmıştık:(( belki iğreniceksiniz şuan okuduklarınızdan.ama inanın benim aklım başımda olsaydı yaparmıydım:(( o yaşlarda cinselliğin ne demek olduğunu bile billmiyoruz ki doğru düzgün.ve tv lerde filşan gördüklerimizi uyguluyoruz vs...ve ben şuan 20 yaşındayım.hala cinsel duygularım çok fazla.ama öyle kız kıza bir şey yapma duygum yok.çünkü lezbiyen tarzı bişey değilim.eskiden çocukken yapmıştım.şimdi çokkkk kötüyüm.psikolojim bozuldu bu yüzden.hala daha cinsel istek dürtüm çok fazla.şimdi psikiyatrik bir takım ilaçlarla biraz o isteklerim azaldı.ama onları bırakınca yeniden başlıyo.ne olur bir yardım konusuda bana oluşturun:((((

ahh! biraz da o cinsel isteklerinden bana versene!
evlen ve o zaman kocanla fantasi yasa
bütün erkeklerin aradigi sey budur

belki de sen cinselikle daha cok sevgi ariyorsun
kafanda büyütme ,autogenes training yap

hem nasil oluyor ,önce düsünce olarakmi
yoksa vucutta hisslerlemi?

arkadaşlar bu benim için çok büyük bir problemm:((( ufaklığımdan beri hep cinsel şeylere meraklıydım.ufak yaşlarda kız kıza öpüşürdük filan.daha çocuğuz anlamıyoduk tabi.12 yaşımda filan bir kızla üstüste yapmıştık:(( birde bir kızla üstten yapmıştık:(( belki iğreniceksiniz şuan okuduklarınızdan.ama inanın benim aklım başımda olsaydı yaparmıydım:(( o yaşlarda cinselliğin ne demek olduğunu bile billmiyoruz ki doğru düzgün.ve tv lerde filşan gördüklerimizi uyguluyoruz vs...ve ben şuan 20 yaşındayım.hala cinsel duygularım çok fazla.ama öyle kız kıza bir şey yapma duygum yok.çünkü lezbiyen tarzı bişey değilim.eskiden çocukken yapmıştım.şimdi çokkkk kötüyüm.psikolojim bozuldu bu yüzden.hala daha cinsel istek dürtüm çok fazla.şimdi psikiyatrik bir takım ilaçlarla biraz o isteklerim azaldı.ama onları bırakınca yeniden başlıyo.ne olur bir yardım konusuda bana oluşturun:(((([/QUO

valla canım bi iş arkadaşım vardı vajinismustu ( benim gibi :(( ...) 10 yaşlarındayken bi kız arkadaşıyla bir iki defa bu tarz şeyler sütten denemişler tatmin etmeye çalışmışlar kendilerini. sonra büyüyüp evlenince vajinismus sorunu gelmiş başına oda bu hastalığını küçükkken yaşadığı bu olaya bağlıyor hep .. Allah kimseye bu derdi vermesin.

valla canım bi iş arkadaşım vardı vajinismustu ( benim gibi :(( ...) 10 yaşlarındayken bi kız arkadaşıyla bir iki defa bu tarz şeyler sütten denemişler tatmin etmeye çalışmışlar kendilerini. sonra büyüyüp evlenince vajinismus sorunu gelmiş başına oda bu hastalığını küçükkken yaşadığı bu olaya bağlıyor hep .. Allah kimseye bu derdi vermesin.[/QUOTE]

canım senin sorunun neydi ? benimki gibimi yoksa??...aminn..ne zor birrr derttt..çeken anlar:(((

diğer konunu okudum az önce..
cinselliğe bu kadar kafayı takman hiç normal değil..nasrist kişilik bozukluğu olabilir sende..
bi önceki konunda cinselliğe merakından babsetmişsin..bu konunda başığından ziyade bambaşka yerlere sapmışsın yani dönüp dolaşıp cinselliğe getirmşssn olayı..bu konundada sevmedeğinden bahsetmşsin..tedavi görmelisin

Henüz ergenliğe girmemiş çocuklar da bu şekilde merakların olmasından daha doğal bir şey olamaz. Yani çocukken yaptığın şeylerin sapkınlık olduğunu kesinlikle düşünme ve bu konuda rahatsızlık hissetme, kimsenin sana kendini suçlu hissettirmesine de izin verme.
Cinselliğe düşkünlüğüm fazla derken ne demek istiyorsun? Mesela, ne gibi?
Ve Nihil'in de dediği gibi "seksüel dürtülerinin azalmasını niye istiyorsun ki?"

Son düzenleme:
Henüz ergenliğe girmemiş çocuklar da bu şekilde merakların olmasından daha doğal bir şey olamaz. Yani çocukken yaptığın şeylerin sapkınlık olduğunu kesinlikle düşünme ve bu konuda rahatsızlık hissetme, kimsenin sana kendini suçlu hissettirmesine de izin verme.
Cinselliğe düşkünlüğüm fazla derken ne demek istiyorsun? Mesela, ne gibi?
Ve Nihil'in de dediği gibi "seksüel dürtülerinin azalmasını niye istiyorsun ki?"

ben psikolojik bir rahatsızlık olduğunu düşünmüştüm..şuan o hareketlerimin hiçbiri yok ama geçmişte vardı..çok fazla istek var her dakika o yüzden

Ne bicim doktora gittin sen ya, bu yasadigin seyi 99% herkes yasar kucukken.. tabi farkli farkli.. cocuklar cinselligi oyun oynayarak ogrenmeye baslarlar, bu normal bir surectir zaten. Te allam yaa..

Back