Cilt Bakımı Ürünleri hangi cilt temizleme ürününü kullanmalıyım?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

ekrkebkafk

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2007
703
4
yüzüm geçen senelerde yağlı olasına rağmen gittikçe hafif hafif kuruyor zannedersem artık normal bir cildim var ve yüzümde ara ara sivilceler var ve çene altüm çok fazla siyah nokta ile dolu peeling kullanmalıyım mdiye düşünüyorum ama hangisi bilemedim bana yardımcı olabilirmisiniz.

benimde siyah noktalarim var ve peeling iyi geliyor diyorlar. ben bi ara aldim ama duzenli kullanmadim. tekrar almayi dusunuyorum ama hangisini alsam diye dusunuyorum. yuzumu uzun zamandir gulsuyuyla temizliyorum her aksam ve gercekten cok iyi geliyor cildime.

günlük temizlik için olan peelinglerde siyah noktaları geçirmio bn garnierinkini kullanıorm öyle sabah temizlii için ama siyah noktalarda işe yaramıo işte

Md Formulations temizleme ürününü tek geçerim. Onunla temizleyince cildimde hiçbirşey kalmıyor. Havluyla silerek bakıyorum ama tertemiz. Tavsiye ederim...

Yağlı ve akne eğilimli bir cilt için La Roche-Posay Effaclar serisi (Jel+Tonik+Nemlendirici)
Toleransı düşük cilt için La Roche-Posay Toleriane serisi derim ben.Kesinlikle pişman olmayacagınız doktor çalışması olan son derece güvenilir ürünler.

ben sadece su yada gül suyu kullanırım gayet memnunum cilt doktorları genelde bunu söylüyorlar zaten tavsiye ederim. daha sonrada kayısı yağı portakal yağı gibi cildime uygun olan yağlarla nemlendiririrm. :1closedeyes:

Sebamed compact sabun kullanıyorum. Aldığımdan beri vazgeçemedim. Sabun olduğuna bakmayın cildinizde bekletseniz dahi kuruma yapmıyor.
Ne paralar döktüm temizleme jellerine ama hepsini solladı bana göre...sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…