• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hangi çamaşşır kurutma makinası iyi, tavsiyeler bekliyorum

nilx

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2013
1
0
6
35
İstanbul
Merhaba Hanımlar
Çamaşır kurutma makinesi almak istiyorum. 600TL-3500TL gibi geniş bir yelpaze var. Kullandığınız marka model hakkında olumlu olumsuz düşüncelerinizi ve bu konuda tavsiyelerinizi istiyorum.
Teşekkürler

bende kurutma makinası alıcam bu konuyu çok araştırdım bosch ve sıemens yönünde karar kıldım zaten benim bütün beyaz eşyalarım Siemens ve çok da memnunum tavsiye ederim

Merhaba Hanımlar
Çamaşır kurutma makinesi almak istiyorum. 600TL-3500TL gibi geniş bir yelpaze var. Kullandığınız marka model hakkında olumlu olumsuz düşüncelerinizi ve bu konuda tavsiyelerinizi istiyorum.
Teşekkürler

Merhaba,
Konu açılmalı oldukça uzun zaman olmuş ama şimdi rastladım konunuza.
Ben de kurutma makinası kullanıyorum yıllardır, oldukça kullanışlı ve elektrik faturasına da öyle aman aman bir fark yansımıyor.
Öncelikle çamaşır makinanız hangi markaysa, o markadan kurutma makinası bakmanızı tavsiye ederim çünkü makinanın yıkama performansı ile kurutma makinasının performansı aynı olmalı.ki bu da aynı markadan alarak olur ancak.
Benim makinam Beko, kurutmam da aynı şekilde Beko.4 yıl evvel ilk kurutmamı aldım, geçen ay yeniledim.Eski makinamı annem kullanıyor.eski diyorum ama daha 1 kez bile servis yüzü görmedi kendisi...Ben ek garanti yaptırdım yeni makinama,7 kilo kapasiteli , kalan zamanı gösteriyor.1200 tl ödedim.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Back
X