Hangi Burç Sizi Ne Zaman Terk Eder ?

Se7en_7

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2007
15
0
55
Astrologlarlar, eşlerinve sevgililerin aldatma nedenlerini burç gruplarının özelliklerine göre aşağıdaki gibi açıklıyorlar.
Ben bir ikizler kadını olarak kendi adıma yazılanı doğru buluyorum ve çevremde burcunu bildiğim arkadaşların da neleri sevip, nelerden nefret ettiğini az çok bildiğim içinde bana çok doğru geldi bu açıklamalar..
Bakalım sizler ne diyeceksiniz bu konuda ? Eşiniz yada siz bunlar yapıldığında hoşçakal dermisiniz ?

Koç: Her dediğini yapmanız, size sahip olduğunu avucunda olduğunuzu düşündürmeniz, başkalarıyla ilgilendiğinizi fark ettirmeniz, kıskançlığınız, sahipleniciliğiniz, bıkması için yeterli.

Boğa: Zor ayrılır: Seksüel isteksizliğiniz, finansal güvensizlikleriniz, maddi kararlarınızın sık sık yanlış çıkması, birikim sağlamamanız, çok harcamanız , güvenliğe dönük düşünememeniz ve davranamamanız. Doğru ve dürüst olmayan tutumlarınız, ayrılmak istemesi için yeterli, gerekli ve önkoşul..

İkizler: Korumacı, sahiplenici ve kıskanç olmanız yeterli. Bir dakikada unutur.

Yengeç: Kaçarsanız kovalar, kovalarsanız kaçar. Kovalamanız, düş kırıklığına uğratmanız, incitmeniz, düşündüğü gibi biri olmadığınızı belli etmeniz, eleştirel, şefkatsiz, hırçın tavırlarınız O'nun kızgınlıklarını körükler ve anında soğumuş hisseder.

Aslan: Gururunu zedelemeniz, hatalarından bahsetmeniz, eleştirmeniz, desteklememeniz, alkışlamamanız, takdir etmemeniz çekip gitmesine sebep olur ve bir daha da kolay kolay geri dönmez.

Başak: Dikkatli, özenli, akıllı ve sevecen olmamanız yeterli. Entelektüel birikiminiz ve kültürel yeterliliğiniz de yoksa çok çabuk kaybedersiniz. Geri dönmez. Ancak kalbinizi de kırmaz.

Terazi: Modern, popüler, bakımlı, saygın, olmamanız yeterli. Nezaketini bozmamak için konuşmadan terk edecektir.

Akrep: Kontrolü ya O' na bırakmalısınız yada elinizden bir saniye bile bırakmamalısınız. Kontrolü kaybetme duygusunu yaşaması ayrılmak ve sizi acılar içinde bırakmak için yeterli.

Yay: Gezmekten hoşlanmamanız, başka kültürlere ilgi duymamanız ve akıllı biri olmadığınızı fark ettirmeniz yeterli. Buna ego katliamını da eklerseniz her zamanki hızıyla Yay uzaklaşacaktır.

Oğlak: En zor ayrılan burçtur eğer sizi yeterince benimsemişse! Ailesi hakkında olumsuz konuşmalarınız, maddi güvenliğini zora sokmanız, işinde desteklememeniz, finansal konularda savruk ve düşüncesiz davranmanız yeterli. Elbette hepsi bir arada olmak koşuluyla!

Kova: İstemediğinizi belli etmeniz, söylemeniz veya hissettirmeniz yeterli. Bunlar yoksa kısıtlamanız, hesap sormanız, müdahale etmeniz, arkadaşlıklarına karışmanız ağır sözlerle terk edilmenize rahatlıkla sebep olur.

Balık: Aldatmak için sebebe gereksinimi yoktur çünkü sebepleri her an değişebilir. Ayrılmak için de! Duygusal Dünyasını azcık sarsacak herhangi bir somut olay yeterlidir. Gerçek sebep kendi çıkarına daha uygun bir durum yakalamış olmasıdır

hem kadın hem erkek için gerçerli heralde:26:benim burcum için yazılanlar çok doğru

Yengeç: Kaçarsanız kovalar, kovalarsanız kaçar. Kovalamanız, düş kırıklığına uğratmanız, incitmeniz, düşündüğü gibi biri olmadığınızı belli etmeniz, eleştirel, şefkatsiz, hırçın tavırlarınız O'nun kızgınlıklarını körükler ve anında soğumuş hisseder.

Kova: İstemediğinizi belli etmeniz, söylemeniz veya hissettirmeniz yeterli. Bunlar yoksa kısıtlamanız, hesap sormanız, müdahale etmeniz, arkadaşlıklarına karışmanız ağır sözlerle terk edilmenize rahatlıkla sebep olur.

sevgilim kova ve kızınca etmediğim hakaret kalmaz seni istemiyorum senden nefret ediyorum seni daha az seviyorum derim ama sanırım artık kızınca kendimi kaybettiğimi bildiği için cevap bile vermiyor kendime gelince eskisi gibiyiz ayrıca hesap da sorarım kısıtlasam bile gerçekten onu da kale almaz gidicem dediği yere gider aklına koyduğunu yapar

Son düzenleme:

Çok dooğruu :87::87:

doğru olabilir belki ama evet sevgilim bana çok kötü davransa buluştuğumuzda da kötü davransa ben çok üzülürüm doğal olarak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…