Hangi Burç Kalbinizi Kırar ?

merve90

aşkımsınn senn:))
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2009
3.176
7
Koç:

Akrep ve Başak alsanaalsanasmile

Boğa:

Terazi ve Yay alsanaalsanasmile

İkizler:

Akrep ve Oğlak alsanaalsanasmile

Yengeç:

Yay ve Aslan alsanaalsanasmile

Aslan:

Başak ve Balık alsanaalsanasmile

Başak:

Koç ve Kova alsanaalsanasmile

Terazi:

Balık ve Boğa alsanaalsanasmile

Akrep:

Koç ve Yay alsanaalsanasmile

Yay:

Yengeç ve Balık alsanaalsanasmile

Oğlak:

İkizler ve Aslan alsanaalsanasmile

Kova:

Boğa ve Başak alsanaalsanasmile

Balık:

Koç ve Terazi alsanaalsanasmile

doğru yani kalbimi 5 sene boyunca ezen yay burcu erkeği kendisinden nefret ediyorum yay deyince tüylerim diken diken oluyoo =((

evet...akrep ve koç birbirinin kalbini kırıyor:uhm: etkilendiğim kişi koç burcuydu...karşılıklı olarak istemeden periyodik canımızı yakardık birbirimizin...ama şu da gerçek ki kalplerini kırsalarda birbirlerini çok severler...birbirlerini kin tutamazlar...ayrıyız ama ona hiç kin tutmayacağım hiç bi zaman...mutlu olsun koçum...

Son düzenleme:
koç ve terazi yazmış bana ama benim kalbimi en iyi anlaştığım burç olan yengeç kırdı mafoldumben

Evet evet koç.
Vakti zamanında sevgilim olan terazi hiç kırmadı kalbimi ama kardeşim olan terazi kırdıi kırıyor.
Umrum değil, o ayrı tabii.. sempatiksalakcinni

ikizler oğlağı kırıyor oğlakda ikizleri 7 lık bir ikizler birlikteliğim vardı ben oğlağım inanmayacaksınız ama şimdilerde de bir ikizler erkeği için uğraşıyorum

(Başak) Evet, kesinlikle Koç.
Başlığı okur okumaz "koç" demiştim zaten : )

Akrep:

Koç ve Yay

kesinlikle doğru yay erkeğinden çektiğim kadar kimseden çekmedim allahım ne kaba erkekler yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…