• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Hangi boya daha iyi?

maroon5

Guru
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2012
145
15
298
Eskişehir
Kızlar saçlarımı en son colormax tip boya ile boyadım rengi güzel ama saçım yıprandı eskiden yumuşacık olan saçlarım boyaya boyaya kazık gibi oldular. Acaba loreal excellence boya da saçı çok yıpratıyor mu? Bir de köpük boya kullandığım zamanlar saçım yumuşacık oluyordu. Loreal ya da Schwarzkop'un köpük boyasında siyah yapmayan kahve kumral olarak kullandığınız renk varsa numara önerirseniz sevinirim.

Kızlar saçlarımı en son colormax tip boya ile boyadım rengi güzel ama saçım yıprandı eskiden yumuşacık olan saçlarım boyaya boyaya kazık gibi oldular. Acaba loreal excellence boya da saçı çok yıpratıyor mu? Bir de köpük boya kullandığım zamanlar saçım yumuşacık oluyordu. Loreal ya da Schwarzkop'un köpük boyasında siyah yapmayan kahve kumral olarak kullandığınız renk varsa numara önerirseniz sevinirim.

mrb canım palette marka boyayı önerebilirim ama numarasını bilmiyorum... yıpratmıyor ve renk olarak süpriz bi renk cıkmıyor... birde a 101 de bi boya kesfettim adını unuttum ama kutusu büyük köpük boyaların kutusuna benziyor ve içinde besleyici yagla birlikte boyama yapıyorsun.. ben 1 kez cesaret edip aldım ve cok sasırdım.. çünki dandik urunlere güvenmem :1: ama merakıma yenilip alıp kullandım hem rengı tam tuttu sacıma hem yumusak hemde bakımlı oldu... aradım bir daha bulamadım o boyayı tavsiye ederim...

Palette annemin saçını mahvetti. Çikolata kakve aldık beyazlar turuncu koyu renk saçlar kınalı gibi oldu. Yıpratmasın diyorsan kesinlikle garnier derim. Özellikle amonyaksız parlatıcı boyasından çok memnun kaldım ben. Ben de beyaz olmadığı için renk farklılığı olmadı. Bu boyanında tek kusuru kutudakinden koyu bir renk çıkması. O nedenle istediniz tondan bir iki ton açık alabilirsiniz. Benim saçlarımda kına vardı sıcak çikolata aldım orta-koyu kahve arası bişey oldu

palette gerçekten kötü geldi bana. boyarken kokusunun yoğunluğundan gözlerim sulandı, kızardı. beyaz tenliyim, çabuk etkilenirim bazı ürünlerden ama, eşimin banyoya girmesiyle çıkması bir oldu "bu koku da ne böyle" diyerek. üstelik çok akıyor.

Benim malesef beyazlarım da var

Garnier in kalıcı krem boyasıda çok iyi ve yıpratmıyor. Annemin saçını hep garnier kalıcı ile boyarız yıprandığını görmedik. Loreal kullandım bi kez mesela o döktü saçını ve garnier ile sorun yaşamadık. Kalıcı krem boyası beyazları tamamen kapatıyor annemde çok beyaz var o konuda da sıkıntı yaşamadık. Amonyaksız olan kapatmayabilir ama kalıcısı kesinlikle kapatır

ama garnierde kötü kokuyormuş ve benim tenimde çok hassastır bu yüzden garnierden korktum açıkçası ben de acaba loreal excellence mı kullansam diye düşünüyordum şimdi saçını döktüğünü söyleyince korktum :S

ama garnierde kötü kokuyormuş ve benim tenimde çok hassastır bu yüzden garnierden korktum açıkçası ben de acaba loreal excellence mı kullansam diye düşünüyordum şimdi saçını döktüğünü söyleyince korktum :S

amonyaksızında kötü koku yok. hani o gözlerini yakan amonyak kokusu var ya o asla yok hoş meyveli bişeyler kokuyo. ama beyazları kapatmada başarısız olabilir ki boyanında beyaz kapatma iddiası yok malesef. excellence den çok arkadaşım memnundu aslın ama annemde dökme yaptı işte. yalnız şu ayrıntıyı söylemekte fayda var biz filme daldık boyayı 10-15 dakika kadar geç yıkadık :D.Boyamadan sonra bir süre devam etti dökülme 1 ay kadar

en iyisi bence palette fındık kahvesi güzel onu bir dene derim.

majirel harika bir boya çok güzel parlatıyor ve renkleri çok doğal. 20 lira gbi bir şey fiyatı tüpte. bulması zor ama bulabilirsen kesinlikle majirel

Loreal köpük boyanın 60 rengi beyazları kapatıyor mu ve ne renk tutuyor acaba benim saçım şu an kumral boyalıydı ama aktı

köpük boyalar pek kalıcı değil çabuk akıyor. beyazların kapanması konusunda da başarılı değiller (annemden biliyorum). en iyisi amonyaklı krem boya almanız. garnier de loreal excellence da aynı kalitede boyalar, pek bir farkları yok birbirlerinden. zaten garnier, lorealin alt markası. profosyonel boyaları deneyebilirsiniz, onlar daha kaliteli oluyor, örneğin koleston perfect, loreal majirel, matrix, exicolor gibi. bunlar tüp boyalardır, kozmetikçilerde, kuaför malzemesi satan yerlerde satılır.

amonyaksız boyalar da kalıcı olmuyor hemen akıyor, ama kokusuz oldukları için rahatsız etmiyor avantajı o sadece...

kalıcı olmadığını biliyorum ama bu o kadar önemli değil zaten ayda bir boyadığım için sorun olmaz. köpük boya istememin sebebi ise saçı yıpratmayıp yumuşacık yapması krem boyalar saçımı çok kötü sertleştirdi bundan kurtulmak istiyorum

Back