• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama hangi boya daha iyi ??

saref

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2009
652
16
318
arkadaşlar hangi boya daha iyi ???

lütfen paylaşın kullanıp memnun kaldıklarınız , kalmadıklarınızı paylaşırsanız daha çok yardımcı oluruz birbirimize a.s.a.s.

Ben garnier kullanıyorum çünkü bitki özlü ve saçı yumuşacık yapıyor....

ikinci de ben olayım.
garnierin amonyaksız boyaları ışıltı isteyen için iyi ve güzel kokuyor.ama renk değişikliği isteyen için işe yaramaz.
koleston naturals bir ve ilk defa boyamama rağmen çok yıprattı.sanki yıllardır saçımı boyamışım gibi oldu daha ilk boyamada.
voilanın yeni serisinden cappuccino ve sıcak çikolata kullandım son olarak.ikisi de olması gerektiği gibi çıktı.katalogtaki renklerin aynı oldu.içinde renk sabitleyici de var boyadan önce kullanıyosun.o da akmasını engelliyor ve en az bir ay boyunca parlak ve akmadan kalabiliyor.daha fazla kalabilir mi bilmiyorum ben sabredemeyip ayda bir boyuyorum.

palette kullanıyordum ama zamanla sacı cok matlastırıyor
loreal ı sevemedım bı turlu cok akıyor
koleston cok yıpratıyor
garnıer e 1 ke boyadım gercekten guzeldı ben de boyarsam bundan sonra garnıere boyarım

koleston perfect cok zor akıyo cok kalıcı bı boya ama cok yıpratıyo
palette guzel sacı cok sertlestırmıyo
loreal casting mukemmel tabı eger sacınızda köklü bı degısım yapmıcaksanız cunku etkılemıyo sacı fazla ısıltı katıyo ve bakım yapıyo saca
normal lorealı denemek ıstıyorum

ben koleston denedım saç ta dokme yapıyor ve boya cabuk akıyor ben loreal kullanıyorum ama uygulayacağın renk de öenemlı tabı sen hangı ren uygulayacaksın

filli boya deyip iğrenç bi espri yaparmışım:))) bende palette kullandım çok memnun kalmıştım,daha sonra tamamen siyaha döndüm voila siyah kullandım o da çok iyiydi saçımı o kadar parlak göstermişti ki,tekrar düşünüyorum 1 senedir kendi rengim...

ben koleston denedım saç ta dokme yapıyor ve boya cabuk akıyor ben loreal kullanıyorum ama uygulayacağın renk de öenemlı tabı sen hangı ren uygulayacaksın

ya benim tenim koyu saçımda tabi.... o yüzden rengimi birada açacak bir renk istiyorum ama işte hangi boya daha iyidir onu bilemiyorum.

açık kahve tonları felan karamel rengi işte bu tonlarda ...
ama saçım koyu şuan açarmı bilmiyorum boya yaaa ... açıcılarla açmakta istemiyorum ...

bu saç rengini istiyorum çok beğendim ama tam olarak ne renktir bilmiyorum... kahve ama tam rengi nedir ve evde nasıl tutturabilirim bilemiyorum...

Son düzenleme:
eğer saçında boya yoksa ve rengi kolay kırılabşiliyorsa içinden çıkan açıcıdan daha yüksek bi açıcı kullanırsan bu rengi elde edersin bence.. ya da buna yakın bi rengi..

saçımda boya var yaaa.... ama açıcı olmadan bu rengi elde edebilirmiyim orasını düşünüyorum..

benim saç tellerin ince ve çok çok gür şaçlarım yok açıcı kullanım zarar vermek istemiyorum...

tam bu renk olmasa bile bu tonlarda istiyorum işte....

koleston çok yıpratıyor ve hep daha koyu çıkıyor.loreal keza aynı.en çok palette delüxe serisinden memnun kaldım hep kutudakı gibi çıktı renkler

loreal casting boyayı çok övüyorlar ....
köklü bir şekilde renk değiştiriyor mu ???

arkadas dogru soluyo canım bende kullandım hıc yıpratmıyo sacı ama yumusacık yapıyo beslıyo gercekten de bıde ısıltı verıyo

loreal castingi begendim ben de preference de fena deildi ama en iyisi casting turuncu olmus ve yipranmis saclarimi once garnierla boyadm 2-3 ayda turuncular tekrar cikti iyice berbat oldu boyarken sac derimde yanma fln hissettim castingle boyadm en son hic yipratmadi 5 ay fln oldu renkte solma bile yok... tavsiye ederim.

Ayyy benim saçlarım şuan boyle :lepi: ama biraz bakırlıkta var benım saçlarıma kuaför 7 numara kolestonla boyamıstı die hatırlıyorum birazda acıcı ile bu renge geldi sengözlerimebaksanab

bende casting alayım o zaman yaaa :)))

en kısa zamanda alıcam çünkü saçlarımın biraz toparlanmaya ihtiyacı var sanrm :(

amonyaklı serisinden alırım o zaman çünkü şaçımın renginin biraz açılmasını istiyorum...

sonucu yazarım ....

teşekkür ederimmmm a.s.

bende casting alayım o zaman yaaa :)))

en kısa zamanda alıcam çünkü saçlarımın biraz toparlanmaya ihtiyacı var sanrm :(

amonyaklı serisinden alırım o zaman çünkü şaçımın renginin biraz açılmasını istiyorum...

sonucu yazarım ....

teşekkür ederimmmm a.s.

canım casting amonyaksız.castingin amonyaklı serisi yok.lorealin amonyaklı serisi var.karışıklık oldu sanırım. :))

Ben saçlarımı kolestonla boyadığımda saç derimde resmen sivilceler çıkıyordu.O yüzden kolestonu bıraktım.Uzun süre Lorealle boyadım.Ama hiçbir zaman kutudaki rengi elde edemedim.Her zaman daha koyu oluyordu.Son dört beş boyamamdan beri palette 7.0 ile boyuyorum.Memnunum renginden ama çoktandır boyadığım için saçlarım çok zayıfladı. Boyamak ta zorundayım çünkü beyazlarım çok ve en geç üç haftada yeniden çıkıyor beyazlar diplerden.
Loreal casting saçı yıpratmıyormuş ama beyazları kapamadığını duyduğum için onu da kullanamıyorum.mafoldumben
Yine de denesem mi diye düşünüyorum şu castingi ?...
Garnier için iyi diyenler çok ama diplerde çok yanma yaptı diye yorum yapanları da okudum.
Kısacası ne yapacağımı hiç bilmiyorum...bilmiyorumkismile

Back