Hangi bolumu seccem hangi universite yazcam offf

Flower__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
2.196
2.074
Universite tercihi yapcam mf4 75 bin ama ben muhendislik istemiyorum.ygs4ten ilahiyat tutuyo.sayisalci ve arapcam sifir old halde ilahiyat tercih etsem ama cok kararsizim.tekirdagda yeni bir diyetetik aciliyomus onunda tutma ihtimali var .hangisini yazsam sizce

ılahiyat gercekten ıstıyorsan dert etme arapcayı ogrenmen ıngılızceden daha kolay olur..sayısalcı olman ısını kolaylastırır bıle...

tabı calışma sartlarını ıyı dusunmen gerek

dıyetıkte guzel ılerısı dahada parlak

Ilahiyat
im
Ilahiyat da din ogretmeni olunca atamasi cok fazla kimya biyoloji fenin bes kati atama var ama bes yil sonra ne olur bilmuyorum.diyetetikde de atama cok yok her hastanede max iki diyetisyen var.

Ilahiyat okudugunda arapca din kulturu ve imamhatiplerde bir cok alan desine girebilirsin..ozel arapca ders verebilirsin yada osmanlica.diyanette calisabilirsin

önce türkçe ebeiyat ve dilbilgisi dersleri tavsiye ederim zira "seccem" "yazcam" gibi kelimeler dilimizde mevcut değil...

benim kız kardeşim anadolu lisesi çıkışlıydı.
dikap seçti. (din kültürü-şuan kapandı)
yani onunda arapçası hiç yoktu. sınıfında çok geri kaldı.
ama toparladı bir şekilde. çünkü ilahiyatçılar ve dikapçılar genelde imam hatip lisesi mezunları. korkma yani çalıştıktan sonra olmayacak birşey değil.

Umarim oyle olur.simdi de bir ogretmenim açık dort yila kapanir acikta kalirsin dedi.o da korkuttu beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…