- 19 Ağustos 2024
- 26
- 1
- 34
-
- Konu Sahibi boncukgozlum235
Genel cerrah diye düşündüm. Memede kitle vs diyince. Tomagrafi çekilmiş, inşallah yoktur ama Allah korusun kötü bir hastalık şüphesi varsa doktor yönlendirir ilerisi için. Geçmiş olsunMerhaba arkadaşlar benim hastalığımdan olan kişiler varsa yorum yapsınlar lütfen...
Hastalığım sağ dizimin altinda yumru şeklinde lezyonların çıkmasıyla başladı.Lezyonlar ağrı,yanma hissi ve hafif kaşıntı yaptı.Cildiyeye gittim ve hemen biopsi ve kan aldılar bir ay sonra sonuçlara bakalım dediler.ilk sonuçlar ACE değerim 62 ile yüksek çıktı ve biopsi de hafif lenfosit ilfitrasyon mevcut daha derin incelenmesi önerilir yazdı ve Dr sarkoidoz hastalığı altta yatan nedeni bulacağız dedi akciğer BT si ve 2. Biyopsi verdim bir ay sonra ciğer filmi temiz sol göğsümde USB önerilir yazdı ve USB çektirdim sol meme 4 mm kitle çıktı ve biyopsi aynı sonucu verdi ve almamışlar 3.biyopsi için plastik cerrahide ver dediler.Ben de başka yere gideceğim dedim bana tedavi vermeden gönderdiler.Simdi lezyon çıkan ayağım ağrıyor,geceleri vücut ağrım,terleme ve halsizlik oluyor.Bu hastalık ne kadar ciddi ve hangi bölüme gidip nerede tedavi olurum bilmiyorum . Lütfen hastalığı olanlar yol gösteren yorumlara ihtiyacım var.simdiden geçmiş olsun...
Sarkoidoz romatizmal bir hastalikmis ramotolojiye gitmemi önerdiler ve göğüsteki kitle için 6 ay sonra ultrason tekrar çekelim büyüme var mı bakalım denildiGenel cerrah diye düşündüm. Memede kitle vs diyince. Tomagrafi çekilmiş, inşallah yoktur ama Allah korusun kötü bir hastalık şüphesi varsa doktor yönlendirir ilerisi için. Geçmiş olsun
Anladım ben direkt başka türlü düşündüm. Geçmiş olsun.Sarkoidoz romatizmal bir hastalikmis ramotolojiye gitmemi önerdiler ve göğüsteki kitle için 6 ay sonra ultrason tekrar çekelim büyüme var mı bakalım denildi
Bu hastalığa yakalanan birileri var mı acabaAnladım ben direkt başka türlü düşündüm. Geçmiş olsun.
Size ne düşündürmüstü söyler misinizAnladım ben direkt başka türlü düşündüm. Geçmiş olsun.
Dediğim gibi ben kitle ile alakalı sandım. Doktor değilim yorumumu ciddiye almayın. Yönlendirdikleri gibi ilerleyin. Geçmiş olsunSize ne düşündürmüstü söyler misiniz
Dahiliyeye gideceksiniz oda sizi romotolojıye yönlendircek başka türlü randevu alamazsınız açması lazım sistemde o kısmıSarkoidoz romatizmal bir hastalikmis ramotolojiye gitmemi önerdiler ve göğüsteki kitle için 6 ay sonra ultrason tekrar çekelim büyüme var mı bakalım denildi