N Neesmu Yeni Üye Kayıtlı Üye 31 Temmuz 2021 17 5 26 1 Ağustos 2021 Konu Sahibi Neesmu #1 Arkadaşlar AÖF den adalet ve edebiyat okunan var mı?
hermionepotter Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Nisan 2021 2.373 5.952 1 Ağustos 2021 Konu Sahibi Neesmu #2 Adalet kapandı sanırım, yeni öğrenci almayacak diye biliyorum. Araştırdınız mı?
N Neesmu Yeni Üye Kayıtlı Üye 31 Temmuz 2021 17 5 26 1 Ağustos 2021 Konu Sahibi Neesmu #3 hermionepotter .!.: Adalet kapandı sanırım, yeni öğrenci almayacak diye biliyorum. Araştırdınız mı? Genişletmek için tıkla... Ben adalet öğrencisiyim şuan 6 dersim kaldı bitsin bölüm kapandı diye biliyorum
hermionepotter .!.: Adalet kapandı sanırım, yeni öğrenci almayacak diye biliyorum. Araştırdınız mı? Genişletmek için tıkla... Ben adalet öğrencisiyim şuan 6 dersim kaldı bitsin bölüm kapandı diye biliyorum
hermionepotter Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Nisan 2021 2.373 5.952 1 Ağustos 2021 Konu Sahibi Neesmu #4 Neesmu .!.: Ben adalet öğrencisiyim şuan 6 dersim kaldı bitsin bölüm kapandı diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Evet kapandı. Sorunuzdan sanki ikisi arasında kararsız kalmışsınız gibi anlaşıldı onun için belirtmek istedim
Neesmu .!.: Ben adalet öğrencisiyim şuan 6 dersim kaldı bitsin bölüm kapandı diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Evet kapandı. Sorunuzdan sanki ikisi arasında kararsız kalmışsınız gibi anlaşıldı onun için belirtmek istedim