Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba, ben de yüz, kaş, boyun, göğüs ucu, genital bölgeme ( alt taraflar da dahil ) yaptırıyorum. Çok çok memnunum. Kışın da inşallah kol ve bacaklara başlayacağız. Yüzüm % 99 bitti, tek tük ince tüyler var, hani yapılmasa da olur türünden. Süreyi sorarsanız 14 ay oldu. Çok uzunmuş gibi gelse de sabredince değdiğini görüyor insan. Ayrıca ben bir lazer epilasyon mağduru olduğum için, kesin sonucun en azından kendimde iğneli epilasyon olduğunu yaşayarak test etmiş oldum. Yüzümde çok az iz kaldı ama zamanla geçecek gibi zayıf izler olduğundan fazla dert etmiyorum( eskiden favorili ve sakallı bir bayan olduğumu düşünürsek bunları hiç takmıyorum.) Artık saçlarımı rahatça toplayabiliyorum. Umarım sizler de uyguladığınız yöntemlerde başarıya ulaşırsınız.
Merhaba, epilasyon aralığı tüylerin uzama durumuna göre ayarlanıyor , yani tüylerin cımbızla çekilecek kadar olması lazım. Bu da 5- 6 hafta sürüyor bende. Kişiye göre değişebilir bu süre. Sevgiler.
canim verdigin bilgiler icin tesekkür ediyorum. Benim sormak istedigim birsey daha var. Bugün lazer merkezine gittim, ve güzellik uzmani bir bayan bana, igneli epilasyon tüylerin cok oldugu bölgelere uygulanmaz, tüyler azda olsa uygulanmaz, cünkü tek tek kil köküne iniliyor, buda zor olur dedi. Daha cok tüylerin az oldugu bölgeye uygulanir dedi. Mantikli geldi aslinda, tek tek kil köküne inmek zor olmaz mi ve cok uzun sürmez mi? Bu konuda te¨crübelerini paylasirsan sevinirim canim öpüyorum.
iğneli epilasyondan soora belli bi süre gözenek olması normal mi ben en son seansıma gideli 2 hafta kadar oluyo. yüzümde gözenekler oldu. yapan kkişi bunun belli bi süre sonra geçeceğini söyledi. sizlerde hiç gözenek oluşmadı mı acaba. geçmez mi hiç bunlar