• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Hangi bölgelerinize igneli epilasyon yaptirdiniz?

Hangi bölgelerinize igneli epilasyon yaptirdiniz?

• Yüz (cene, biyik, faul)

OY: 19 67,9%
  • Gögüsler

OY: 1 3,6%
  • Gögüs arasi

OY: 0 0,0%
  • Ense, sirt, bel

• Koltuk alti

• Karin

OY: 4 14,3%
  • Bacak

OY: 2 7,1%
  • Kol

• Kalca

• Diger..

• Ankete Katılan
    28

Sensible

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2008
3.832
111
118
Ayrica aldiginiz sonuclarida yazarsaniz cok memnum olurum kizlarhihoyyyt

Son düzenleme:
soruna yaptırdım diye değil de yaptım diye cevap verecek olursam tamamını işaretlemem gerekecek. Yapılamayacak yerler ise sadece kulak içi burun içi gibi bölgeler. Ben birde genital bölge için sadece bikiniden taşan kısımlara uygulama yapıyorum. sağlıcakla kal.

Merhaba, ben de yüz, kaş, boyun, göğüs ucu, genital bölgeme ( alt taraflar da dahil ) yaptırıyorum. Çok çok memnunum. Kışın da inşallah kol ve bacaklara başlayacağız. Yüzüm % 99 bitti, tek tük ince tüyler var, hani yapılmasa da olur türünden. Süreyi sorarsanız 14 ay oldu. Çok uzunmuş gibi gelse de sabredince değdiğini görüyor insan. Ayrıca ben bir lazer epilasyon mağduru olduğum için, kesin sonucun en azından kendimde iğneli epilasyon olduğunu yaşayarak test etmiş oldum. Yüzümde çok az iz kaldı ama zamanla geçecek gibi zayıf izler olduğundan fazla dert etmiyorum( eskiden favorili ve sakallı bir bayan olduğumu düşünürsek bunları hiç takmıyorum.) Artık saçlarımı rahatça toplayabiliyorum. Umarım sizler de uyguladığınız yöntemlerde başarıya ulaşırsınız.:nazar:

Merhaba, ben de yüz, kaş, boyun, göğüs ucu, genital bölgeme ( alt taraflar da dahil ) yaptırıyorum. Çok çok memnunum. Kışın da inşallah kol ve bacaklara başlayacağız. Yüzüm % 99 bitti, tek tük ince tüyler var, hani yapılmasa da olur türünden. Süreyi sorarsanız 14 ay oldu. Çok uzunmuş gibi gelse de sabredince değdiğini görüyor insan. Ayrıca ben bir lazer epilasyon mağduru olduğum için, kesin sonucun en azından kendimde iğneli epilasyon olduğunu yaşayarak test etmiş oldum. Yüzümde çok az iz kaldı ama zamanla geçecek gibi zayıf izler olduğundan fazla dert etmiyorum( eskiden favorili ve sakallı bir bayan olduğumu düşünürsek bunları hiç takmıyorum.) Artık saçlarımı rahatça toplayabiliyorum. Umarım sizler de uyguladığınız yöntemlerde başarıya ulaşırsınız.:nazar:

canim gecmis olsun ;)

peki bu igneliye ne kadar sIklIkla gidiliyor? lazarle 2 ayda bi felan diye biliyorum, ignelide varmi böyle zaman zarflari?

Merhaba, epilasyon aralığı tüylerin uzama durumuna göre ayarlanıyor , yani tüylerin cımbızla çekilecek kadar olması lazım. Bu da 5- 6 hafta sürüyor bende. Kişiye göre değişebilir bu süre. Sevgiler.

Merhaba, epilasyon aralığı tüylerin uzama durumuna göre ayarlanıyor , yani tüylerin cımbızla çekilecek kadar olması lazım. Bu da 5- 6 hafta sürüyor bende. Kişiye göre değişebilir bu süre. Sevgiler.

canim verdigin bilgiler icin tesekkür ediyorum. Benim sormak istedigim birsey daha var. Bugün lazer merkezine gittim, ve güzellik uzmani bir bayan bana, igneli epilasyon tüylerin cok oldugu bölgelere uygulanmaz, tüyler azda olsa uygulanmaz, cünkü tek tek kil köküne iniliyor, buda zor olur dedi. Daha cok tüylerin az oldugu bölgeye uygulanir dedi. Mantikli geldi aslinda, tek tek kil köküne inmek zor olmaz mi ve cok uzun sürmez mi? Bu konuda te¨crübelerini paylasirsan sevinirim canim öpüyorum.

Sensible, merhaba. Evet kılların hepsine tek tek elektrik akımı verildiği doğru. Ancak her uygulamadan sonra kıllar azaldığı için süre de azalıyor.Örnek vereyim: yüzüm için ilk başladığımda 2 saat sürüyordu, şu anda çok incelere yapılıyor 5-10 sürüyor.Tabiki acıyor ama ben alıştım arık, sonuç garanti. Daha önce de belirtmiştim , yüzüme lazer de yapıldı ama eskisinden çok çok fazla artışa sebep olduğu için onu bıraktım. İğnelide en önemli olay sabır. Ama sonuç süper. Sevgiler.

tüy olan bütün bölgelerime yaptırdım bacak ,kol , genital gölgem sonuçlar iğneli epilasyonda mükemmeldir tavsiye ediyorum..

canim verdigin bilgiler icin tesekkür ediyorum. Benim sormak istedigim birsey daha var. Bugün lazer merkezine gittim, ve güzellik uzmani bir bayan bana, igneli epilasyon tüylerin cok oldugu bölgelere uygulanmaz, tüyler azda olsa uygulanmaz, cünkü tek tek kil köküne iniliyor, buda zor olur dedi. Daha cok tüylerin az oldugu bölgeye uygulanir dedi. Mantikli geldi aslinda, tek tek kil köküne inmek zor olmaz mi ve cok uzun sürmez mi? Bu konuda te¨crübelerini paylasirsan sevinirim canim öpüyorum.

Değerli arkadaşım, sana bu tamamen taraflı olan bilgiyi veren bayana sormak isterim acaba lazer epilasyon yokken hatta geçmişi 100 yıl öncesine uzanan en eski sistem olan iğneli epilasyon tüylerin çok olduğu bölgelerde dahil tüm bölgelere uygulanabiliyordu da lazer epilasyon çıktıktan sonra mı uygulanamaz oldu.Evet iğneli epilasyonda tek tek kıl köküne inilip akım verildiği doğrudur ama uygulayıcı uzman olduktan sonra uygulama hızını görseniz bunun hiç de problem olmadığını rahatlıkla anlardınız. Hatta şu bilgiyi paylaşmakta fayda var tüylerin sık olduğu bölgelerde ki uygulamada uygulamaya başladıktan bir süre sonra verilen akım etkisiyle oluşan uyuşma acı hissini de ortadan kaldırmaktadır. En önemli husus ise doğru uygulama ile kıl kökü tahrip edildiğinden aynı kökte bir daha oluşum mümkün olmaz. Size bilgiyi sunan bayana sorun bakalım lazer epilasyon uygulamasında bir defa da tüm kıl kökleri tahrip edilebiliyormu? Eğer cevabı evet se sonu gelmez seansların nedeni nedir acaba? saygılar sunarım.

iğneli epilasyondan soora belli bi süre gözenek olması normal mi ben en son seansıma gideli 2 hafta kadar oluyo. yüzümde gözenekler oldu. yapan kkişi bunun belli bi süre sonra geçeceğini söyledi. sizlerde hiç gözenek oluşmadı mı acaba. geçmez mi hiç bunlar

iğneli epilasyondan soora belli bi süre gözenek olması normal mi ben en son seansıma gideli 2 hafta kadar oluyo. yüzümde gözenekler oldu. yapan kkişi bunun belli bi süre sonra geçeceğini söyledi. sizlerde hiç gözenek oluşmadı mı acaba. geçmez mi hiç bunlar

Değerli kardeşim gözenekten kastettiğini tam anlayamadım ama yüz bölgesinde normal olanı; uygulamaya müteakip 3 gün içinde ince ince kabuklanmalar olması ve bu kabukların herhangi bir dış etkiye ( koparma, keseleme vs) maruz kalmadan kendiliğinden dökülmesidir. Cilde göre değişmekle birlikte doğallığına bırakıldığında kabukların dökülme süresi ise bir hafta ile 15 gün arasındadır. Kabuklar döküldükten sonra ise cildde hiçbir iz kalmamalıdır. sağlıcakla kalman dileklerimle.

Back