Bebek Beslenmesi hangi biberondan almalıyım kullananlar yardım...acil sipariş etmem gerek

• Konu Sahibi Konu Sahibi ADAY
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ADAY

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2012
1.565
295
363
Sinop
selam kızlar bebegime hem anne sütü hem biberon vermem gerekiyo sütüm çok az normal biberonla mama veriyorum ama memeyi çok istekli almıyo sütümün çoğalması için emmesi gerek sık sık.daha bebeğim bir aylık doktorum anne gögüs ucuna uygun biberon önerdi.belki bir umut işe yarar.biberonu değiştirirsem memeyide daha istekli emer.

sizlere sorum medela calmamı nuby doğal dokunuşmu ikisininde içeriği aynımı hangisi daha iyi kullanan arkadaşlar yorumlarınızı bekliorum.

Dr brownS cam biberon. Kullanıyorum, cok memnunum. Hem içindeki aparatlar sayesinde bebegin hava yutmasında engellenmiş oluyor.

ben nuby doğal akışı kullanıyorum doğduğundan beri.memeyi hiç bırakmadı.ilgide azalma olmadı.memnunum

dr.brown'un hem cam hem plastiği var bende. 3 aylık olmak üzere bebeğim ilgide hiç azalma olmadı. doğal akışlı ve gaz önleyici olduğu için tercih etmiştim

slm canım bencede nuk ...ben iki ogluma nuk kullandım hiç yıpranma yırtılma veya herangi bir şey olmadı gayet sağlıklı biberondu

chıcco aldım kızlar nedense birden aklım ona gitti şimdilik memnunum.

Back