Doğuma Hazırlık hangi biberon ucu ? yardım lütfen

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

oztr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2009
6
0
Arkadaşlar anladığım kadarıyla farklı farklı biberon uçları varmış. 0+ yani yenidoğan için hangi biberon ucu kullanmalıyız?

Ben Philips Avent'in biberon takimini aldim, inanin tek kelime ile SÜPER

Arkadaşlar anladığım kadarıyla farklı farklı biberon uçları varmış. 0+ yani yenidoğan için hangi biberon ucu kullanmalıyız?

canım chicco kauçuk anne göğsü gibi olan biberon uçları var hem daha sağlıklı hemde bebek kolay alışıyor...

avent-neugeborenen-set_1159__307_20.jpg

ben bunu aldim set olarak polikarbon ve antikolik gaz yapmiyo...iki büyük sise iki kücük uclar ise silikon 0+ dan 6 ayliga kadar daha sonrada sadece uclarini degisip 6+ alicam...
aslinda insallah sütüm gelirde biberon kullanmak zorunda kalmam ama ne olur ne olmaz aldim

teşekkür ederim önerileriniz için. bu biberonların dar ağızlı geniş ağızlı olanları var. Peki bunlardan yenidoğana hangisi uygun ?

Canim bak, bu zaten aldigin paketin icinde ilk 6 aylik olana kadar kullanacagin büyüklükteki biberon ve uclari var. 6ay gectikden sonra, sadece ucunu degisip +6 aylik olani aliyorsun..
Yani kastim, bunlarin hepsii yeni dogan icin.

teşekkür ederim önerileriniz için. bu biberonların dar ağızlı geniş ağızlı olanları var. Peki bunlardan yenidoğana hangisi uygun ?

siseler yenidogan icin zaten (((yani büyüklükleri bakimindan eger yeni sise almak istemem dersen bebegin büyüyene kadarda ayni siseleri kullanabilirsin))) biberon uclarinda da ilk 3 ayda delikleri ince 1 numara deniyo onlara ikinci 3 aylik dönemde biraz daha kalin delikli uclar 2 numara oluyo...
ille avent olmasi sart degil chicoo, nuk hepsi iyi markalar onlarinda ýenidogan setleri var..

X