Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben bunu aldim set olarak polikarbon ve antikolik gaz yapmiyo...iki büyük sise iki kücük uclar ise silikon 0+ dan 6 ayliga kadar daha sonrada sadece uclarini degisip 6+ alicam... aslinda insallah sütüm gelirde biberon kullanmak zorunda kalmam ama ne olur ne olmaz aldim
Canim bak, bu zaten aldigin paketin icinde ilk 6 aylik olana kadar kullanacagin büyüklükteki biberon ve uclari var. 6ay gectikden sonra, sadece ucunu degisip +6 aylik olani aliyorsun.. Yani kastim, bunlarin hepsii yeni dogan icin.
siseler yenidogan icin zaten (((yani büyüklükleri bakimindan eger yeni sise almak istemem dersen bebegin büyüyene kadarda ayni siseleri kullanabilirsin))) biberon uclarinda da ilk 3 ayda delikleri ince 1 numara deniyo onlara ikinci 3 aylik dönemde biraz daha kalin delikli uclar 2 numara oluyo... ille avent olmasi sart degil chicoo, nuk hepsi iyi markalar onlarinda ýenidogan setleri var..