Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben prima premium care yenidoğan kullandım,arkadaşlarım en kalitelisi o demişlerdi,diğerlerini denemedim primadan memnun kalınca,3 numaraya geçince de prima aktif bebeğe geçtim hala aktif bebeğe devam ediyorum
ben prima premium care yenidoğan kullandım,arkadaşlarım en kalitelisi o demişlerdi,diğerlerini denemedim primadan memnun kalınca,3 numaraya geçince de prima aktif bebeğe geçtim hala aktif bebeğe devam ediyorum
prima premium kullandım ama pek memnun kalmadım şimdi molfix kullanıyorum memnunum.bebekten bebeğe değişiyor sanırım kimisine yarayıp kimisine yaramıyor.
Öncelikle bebekten bebeğe değişen bir durum olduğu konusuna katılıyorum. Bebeğim 4 aylık bu zamana kadar birçok marka kullandık ( en ucuzundan bile) hiç biri pişik yapmadı. Biz eşimle yerli marka olsun istedik ( tükettiğimiz şeylerde elimizden geldiğinde yerli marka olmasına dikkat ediyoruz. Önce evybaby (evyap'ın ürünü) aldım fakat kenarlarındaki bantlarda esnek kısım yok haliyle bebeğin vücuduna bezi oturtmakta zorlandım doğrusu sıksan olmuyor bol bıraksan olmuyor sonra ikinci yerli marka olan molfixe (hayat kimyanın ürünü) başladık, hep de onunda gidiyoruz fiyatı da iyi kullanımı da çok şükür bir sıkıntı yaşamadım tavsiye ederim :) Yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı :)))))))))