• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi bez

Nefes2005

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2023
46
39
8
27
Kızlar merhaba ben yeni evliyim hamile de değilim henüz ama ufak ufak stok yapmaya başlamak istiyorum her geçen gün fiyatlar yükseliyor biliyorsunuzki. Siz hangi bezlerden memnun kaldınız ? En çok hangi numarayı stoklamalıyım yardımcı olursanız sevinirim 🥰🥰

Kızlar merhaba ben yeni evliyim hamile de değilim henüz ama ufak ufak stok yapmaya başlamak istiyorum her geçen gün fiyatlar yükseliyor biliyorsunuzki. Siz hangi bezlerden memnun kaldınız ? En çok hangi numarayı stoklamalıyım yardımcı olursanız sevinirim 🥰🥰
Her bez her çocuğa yaramaz, şimdi stok yaparsınız sonra alerjisi çıkar pişik yapar elinizde patlat bezler

Hamile degilken stok yapmak hic mantikli degil.
Ya hamile kalamazsaniz? Ya uzun tedavi surecleriniz olursa? O bezler sinirinizi bozacaktir.

Hamile kaldiktan sonra da cok mantikli degil, cunku her bebegin cildine uyan en iyi ve en kotu bezler farkli. Bu biraz tecrubeyle alakali. Ilk bebegimde hep prima aktif bebek kullandik, bebegim halen bezli ama artik sleepy ecologic kullanıyorum cunku fiyati daha uygun.

Dolayisiyla 2.bebegime sleepy biriktirebiliyorum. Ama minimum duzeyde biriktiriyorum, cunku ablasina iyi geldi diye 2.bebegime de iyi gelmek zorunda degil.

Ama sizdirmazlik vs acisindan guvenebilecegimi iyi biliyorum.

Ozetle benim markalarim;

Prima aktif bebek
Sleepy ecologic (bulmak zor olursa sleepy bionaturalde guzel)
Goon premium

Gereksiz bir şey. Her bez her çocuğa yaramaz. Hem yarın ne olacağı belli mi?

Hamile bile degilken stok yapmaniz mantikli degil. Belki uzun sure hamile kalamicaksiniz bilemezsinizki bezlerin de uzun da olsa bi son kullanma tarihi oluyor. Hic denk gelmedim ama bezler cok eskiyince kuflenme oluyormus sanirim nemleniyor cok uzun sure kalinca o da kuf yapiyor haliyle

Stok önermem. Her bez her bebeğe uymuyor. Onun yerine dolar/altın alın derim, ihtiyaç olunca bozdurursunuz:)

Hamile değilseniz mantıklı birşey değil herkes öyle şıp diye hamile kalamiyor bu durum sizi psikolojik çok etkiler hadi kaldınız bebeğiniz bunu benimseyecek mi belli degil bütün biriktirdiğiniz elinizde çöp olacaktır siz en iyi altın falan biriktirin oda yatırım 😅

Bez tamamen sans isi. Siz prima alirsiniz ama cocuga alerji yapar ya da en kötü bez cok iyi gelir. En cok hangi numara diye birsey yok. Bebege gore degisiyor. Büyüme durumuna, kilosuna, boyuna vs.

Back