Hangi beden?

fataldanger

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
4.662
1.121
698
Ankara
Arkadaşlar öncelikle konum bu forumla alakasızsa kusura bakmayın lütfen, konuyu nerede açacağımı bilemedim Soruma gelince, ben internetten giysi almadım daha önce, ürünler sitede göründüğü gibi mi geliyor yoksa bazen hayal kırıklığı oluyor mu bilmiyorum. Size danışmak istediğim ise beden konusu. Yazlık bir elbise beğendim bir sitede. Normalde 38-40 beden karışık giyiyorum. Kışlık mont bedenim ise 42. 70 kiloyum. Sizce elbisenin 38 bedenini mi sipariş etmeliyim 40 bedenini mi?

Valla her markanın kalıbı farklı... m beden alıyorsun büyük oluyor misal bazende m dar oluyor .bence riskli yani alacaksan iade ya da değişim durumlarına bak .

trendyol bu konuda güvenilir midir?
alışveriş yapmıştım 2 ayrı ürün almıştım ayrı marka biri tam oldu diğeri kolumu sopa takmış gibi kaldı olmadı yani..değişim dersen değiştirmedi zaten 15 liraya almıştım iade kargo vs uğraşmaya değmez diye vazgeçtim kardeşe hediye ettim.

Anladım, site bana 20tl hediye çeki vermiş. Beğendiğim elbise 80 lira, indirimle birlikte 60 liraya gelecek. Az para değil, o yüzden karar veremedim bir türlü.

Anladım, site bana 20tl hediye çeki vermiş. Beğendiğim elbise 80 lira, indirimle birlikte 60 liraya gelecek. Az para değil, o yüzden karar veremedim bir türlü.
Bahsettiğiniz sitede her ürünü kullanmadan süresi içerisinde iade edebilirsiniz.
Ben genelde 2 beden şipariş ediyoruö, olmayanı yolluyorum.
Kargo ücreti almıyor çünkü geri gönderimde.

Bahsettiğiniz sitede her ürünü kullanmadan süresi içerisinde iade edebilirsiniz.
Ben genelde 2 beden şipariş ediyoruö, olmayanı yolluyorum.
Kargo ücreti almıyor çünkü geri gönderimde.
Beni bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. 2 beden sipariş ettiğinizde ikisi için de para ödüyorsunuz, sonra da olmayan ürünün parasını geri iade ediyorlar değil mi?

Beni bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. 2 beden sipariş ettiğinizde ikisi için de para ödüyorsunuz, sonra da olmayan ürünün parasını geri iade ediyorlar değil mi?
Aynen öyle oluyor.
İade ettiğiniz ürünün tüm tutarı kartınıza iade ediliyor.
Yanılmıyorsam değişim seçeneği de çıkmıştı trendyolda.
Orada müşteri hizmetleri bölümüne girip sık sorulan sorulara bakarsanız, aklınızdaki çoğu soruya cevap bulabilirsiniz.
En az 5 yıldır kullandığım ve bugüne kadar hiç mağdur edilmediğim bir sitedir, güvenebilirsiniz.

Çok teşekkür ederim. 40 beden almayı düşünüyorum ben. Eğer büyük gelirse 38iyle değişim yaparlar mı?

Merhaba tekrardan. Elbisem geldi. Çok beğendim, modeli çok güzel. Fakat hafiften bir bolluk var gibi. Ki ben 6-7 kilo vermeyi düşünüyorum. Kilo verince iyice mi bol durur kötü durur acaba? Bir küçüğüyle değiştirsem mi

Şuan hafif bol ise bence değiştirmeyin, diğer beden dar gelebilir.
Terzide tadilat yaptırırsınız bence.
Ama gerçekten koltuk altı, omuz ve belden oturmuyor ise o zaman değiştirin derim.
Güle güle kullanım.

Şuan hafif bol ise bence değiştirmeyin, diğer beden dar gelebilir.
Terzide tadilat yaptırırsınız bence.
Ama gerçekten koltuk altı, omuz ve belden oturmuyor ise o zaman değiştirin derim.
Güle güle kullanım.

koltuk altı veya kollarda sıkıntı yok fakat bel kısmı biraz kilo verirsem bollaşacak gibi duruyor. o yüzden karar veremedim.

cok guzel bır abuıye aldım
hem 38 hem 40 bedenı getirttim , 38 beden tam üstüme göre oldu , 40 iade ettim ,

genelde bu şekişde alıoyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…