Doğuma Hazırlık hangi bebek bakım çantası

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Geldiğinde hoşuna gitmezse iade edersin canım.

aklımda okiedog vardı ama babymoov da çok hoşuma gitti de bulamıyorum ben o markayı sadece yabancı sitelerde var :44:

Geldiğinde hoşuna gitmezse iade edersin canım.

ben bundan aldım ve öylece duruyor. çok büyük ve kullanışsız günlük kullanım için. ancak valiz olarak kullanıyorum, tatile falan giderken bebeğimin eşyalarını koyuyorum. buna güvenip başka da almamıştım, okiodoglar çok pahalı zaten sonra chicconun içinde set olan çanta hediyeli ürününü aldım onu kullanıyorum hala. hamileyken küçük olmasın deyip durdum ama sonra anladım ki kullanışlı olan küçüğü. sadece tek gözlü olması beni biraz yordu, yaratıcı düşünceye itti gerçi:) alt değiştirme ürünlerini küçük bir kutunun içinde yerleştiriyorum çantaya.

Merhaba arkadaşlar,

Kısmet olursa ben de aralık ayında bebeğimi kucağıma alacağım. Çanta baya araştırdım ama bebek çantalarını çok sevemedim sevdiklerimin de fiyatları çok abartı geldi. Omuz yapım dar olduğu için başından beri sırt çantası düşünüyordum ve sonunda NIKE ULTIMATION VICTORY BACKPACK modeline karar verdim. Daha rahat kullanacağımı düşünüyorum, üstelik fermuarlı bir termos gözü bu çanta da mevcut, su geçirmiyor ve çok kullanışlı gözleri var. Eğer spor bir çanta düşünüyorsanız bakmanızı tavsiye ederim sadece kirli torbası ve alt açma şiltesi yok, onları ben kendim ilave edeceğim. İnternetten sipariş ettim piyasa fiyatından %15 daha uyguna geldi.

Arkadaşlar önerim çok uçuk fiyatlar verip benim gibi iki günde kenara koyacağınız çantalar almayın...şöyle kullanışlı bi sırt çantası ilerde bebişler büyüdüğünde daha rahat oluyor çünkü onlar yürümeye başladıklarında hızlarına ve hareketlerine daha rahat yetişebilirsiniz 30 aylık ve 9 aylık oğullarım var tecrübeyle sabitlenmiştir...

Emel AKSU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…