Doğuma Hazırlık hangi bebek bakım çantası

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

BenOnaResmenAsigim

melegim sana emanet
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2011
1.045
1
66
Bursa
merhaba arkadaşlar

oğluşum 1.ayını doldurmak üzere ve havalar da ısınmaya başlayınca artık dışarı çıkarmak istiyoruz onu
geçen gün teyzesine gittik bir dünya eşya benim çantama sığmadı sırt çantama koydum ama bu sefer de aradığımı bulamadım bakım çantasını bir an önce alayım dedim

birkaç model baktım bir kısmı hem çapraz hem normal askılı bir kısmı da sadece normal asılıyor sizce çapraz askının faydası olur mu?
bir de okiedog ve skiphop markalarını inceledim kullanan varsa fikir verebilir mi malum sağlam para vereceğiz elimizde patlamasın :26:

benim beğendiklerim :
Okiedog Dahoma Celeb Bebek Bakım Çantası - e-bebek.com
Okiedog Dahoma Sphinx Bebek Bakım Çantası - e-bebek.com
Okiedog Viva Sumo Anne Bebek Bakım Çantası Red 26116 | Ayhan Çocuk Gereçleri
sonuncusunun da bej renklisini düşünüyorum

Ben bebekler için satılanlardan değil de şöyle iyi bi markanın kocaman bir çantasını almayı düşünüyorum. Bez çantalar çok şık değil, geröi o saniye gözümüz böyle şeyleri görmez ama. hatta nike adidas gibi markaların çantalarından da alabilirim.

ben nike kullanıyordum içinde fazla cep olmadığı için 2-3 seferde illallah geldi
alacaksanız bol cebi olsun ya da kendimiz içine minik makyaj çantası gibi şeyler alabiliriz

canım bence kesinlikle o kadar para vermeye gerek yok.zaten cok büyükde değil resimdeki cantalar sıradan cantalar.ben 30 tlye aldım gayet büyük capraz askılı bol gözlü valiz gibi bişey.çünkü içine battaniyesi dahil herseyi koymayı düşünüyorum.temmuzda doğumum var inşallah.cantamı cok severek aldım ama gecen gün flo da muhtesem cantalar gördüm en babası 60tlye.kocaman hemde cok sık.bebek bakım cantaları hem bez hemde her kıyafetine uymuyo.biraz pişman oldum o flodakileri görünce ama esimi kandırıp kendime alıcam
bence sırf bebek bakım cantası diye o kadar para verme normal bişey al herzaman kullan

bence de çok pahalı bu bebek çantaları. Ya ucuzunu bulucam ya da normal bişey alıcam. Nasılsa anne olucaz, gözümüz bişey görmüyor diye her şeyin fiyatını uçurmuşlar.

ben babymoow bebek çantası aldım 89,90 ve inanın çok kullanışlı geldi bir bebek için ideal alt açması biberon için ayrı termos özelliği olan kabı emzik için ayrı kılıfı var ve içinde birde ince polar bbattaniyesi var. çantayı tüm ihtiyaçlar göz önünde bulunurak tasarlamışlar ve bir bebek için ideal hem şık hem kullanışlı hemde yeterli büyüklüklükte ben joker mağazasından aldım ve sitesindede var stokta yok görünüyor almayı düşüyorsanız sitede mağaza haritasından sizin bulunduğunuz bölgenin mağazasını arayıp kodu ile birlikte söylediğinizde temin edebiliyorlar

bugün vip dükkanda bebek bakım çantaları var fiyatları da en pahalısı 45 tl ben postacı çantası şeklinde olandan lacivert rengini aldım gayet güzel kargo ücretide yok....

Mrb Kızlar. Ben de Ayhan Çocuktan, Okiedog marka aldım. Gerçekten çok kaliteli ve kullanışlı bir ürün üstelik çokta şık. Ben lacivert aldım ancak 3. resimde ki mor renkli olan çanta asıl favorim. Fiyatı biraz fazla geldiği için onu değilde 119 tl'liklerden aldım. Eğer bütçene uygunca 179'a mor renkliyi al derim.

ben resimdeki avvio bebek bakım çantasını 55e almıştım indirimden çokta sevdim ilk başlarda güzelde kullandım ama renk pembe malum bebekle birlikte çok temiz kullanılamıyor çabuk pis oluyor silmeyle geçirmek mümkün değil yıkadım ve hiç bir özelliği kalmadı.bez çanta gibi oldu. içi gözleri gayet iyi uzun yolculuğa giderken yine kullanıyorum ama 2ay önce prima kolisi alana prima bebek bakım çantası hediye ediyorlardı ondan aldım aynı bebek adda çantası varya nivea nın falan onun gibi sert kalıp gibi. şimdi tek favorim o, öyle rahat kullanıyorum ki iki yandan cebi var birine biberonu birine oyuncağı içide kutu gibi olduğundan aradığımı çabuk buluyorum.
bebek ilk doğduğunda zaten kendim çanta taşımam zor oldu taşımadım kızımın çantasına koydum kendi şeylerimide. şimdi ise primanın çantası kızıma çapraz ufak bi çanta kendime en rahat kullandığım şekil oldu.
benim tavsiyem eğer sürekli gezen dışarda biriyseniz bu parayı verip büyük bebek çantası alacaksanız sürekli elinizde olacağından dışı deri gibi silinen bişi olsun kesinlikle bez olmasın.
birde kesinlikle kısa mesafede pratik kullanmak için o adda çantalarından al. içindekileri elbet kullanırsın çantada sana kalır.

merhaba bakım çantası hangisini aldınız acaba? benim doğumuma 4 ay kadar var ve sonuncuyu internet üzerinden aldım. elime geçtiğindede çok büyük geldi gözüme. büyük olması iyimi acaba. yoksa değiştireyimmi? çok kararsızım. yardımcı olursanız sevinirim

ben başka bi siteden bunu aldım aynı fiyata henüz elime geçmedi ama butik bebede de indirim var. az önce deri yada silinebilir alın tavsiyesini görünce de azıcık pişman oldum hem açık renk aldım hem de bez. umarım düzgün çıkar en azından makul fiyatlı diye avunuyorum :)
http://www.............../urunlist/2117/2092/stylo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…