Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları hangi bebek arabası kararsız kaldım.kızlar lütfen oylarmısınız?

hangi bebek arabası sizce?

• Ankete Katılan
    74

ozgmm

Guru
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2010
2.198
2
kızlar tecrübeniz beğenilerizle oylama yaparmısınız?

1 numara Graco smybio

2 numara kraft twist

3 numara kraft ruby

4 numara bebeconfort loola

5 numara hauck malibu

6 numara pierre cardin ps 682

Son düzenleme:
bastonlardan al bence rahat edersin ben büyük aldım hiç bi yere sıgmıyo

evet malesef bu tip arabalar fazla yer kaplıyo.ama ben doğumdan itibaren kullanabileceğim bi araba istiyorum.üzerinede anakucağı takılmalı.en uygun olanlarıda bunlar.bastonlar biraz daha büyüyünce kullanışlı olur diye düşünüyorum.

1 numaralı arabayı çok beğendim. aldın mı bilmiyorum ama bence bu olmalı.keşke bend almamış olsaydım.....

evet bencede 1 numara.çok süper bi araba.. ama burdan bi arkadaş canlısını görmüş hiç nette göründüğü gibi değil diyo. ben de tereddütte kaldım. aksine burda da hiç bir mağazada da bulamıyorum. :97:

selam bende 7 aylık hamileyim bende araştırıyorum,oğlumun inglesina puseti durduğu için yeni bebişe çok da pahalı olmayan düzgün birşey bakıyorum, sanırım graco ultima travel sistem alıcam ( yeşilli pembeli) sizin seçenekler içinde bebe confortu düşünürdüm,çünkü kraftın kumaş kalitesini beğenmedim pekde rahat bir model değil çocuk oturamıyomuş rahatça , graco symbio yu kimse tavsiye etmiyor, hauck'u bende düşünmüştüm ama o da çok yeni ve neredeyse hiçbiyerde yok, e-bebek mağazasında baktım pek tatmin etmedi açıkçası . ben ankette bebe confort diyorum

ben bebeğime kraft twiat aldım çokta memnunum sadece arabanızda büyük bir bagaja sahip olmanız gerekiyor tabi çevrenizdekilerinde :) bizim araba sedan tipi o yüzden rahat alıyor hepsini ama babamın arabası hatchback tipi olduğundan onunla gezmeye gitmek tam bit zulüm oluyor. moleküllerine ayrıyorum resmen arabayı :)

Arkadaşlar ben de çoookkk araştırdım ve 2 gün önce aldım arabamı

Graco symbioya karar verip gitmiştim, aradığım bütün özellikler vardı diye, çift yön,hafif vs. Ancak almaya gittiğimde satıcı sadece kasanın 7,5 kg olduğunu söyledi, pusetle birlikte 12 kg falan oluyormuş. Eğer ağırlık önemsemiyorsanız, ve gracoda kararlıysanız, signature modelini görün derim, o daha havalı ama ön koruma barı yok. Bir de gracolarda tam yatıyor deniyor, 0 yaşında itibaren kullanılanabilir deniyor ama tam yattığında bebeğin poposunun geleceği kısım aşağıda kalıyor, yani bebek tam düz 180 derece yatmıyor olacak, bence küçük bebekler rahat edemez o şekilde.

Kraft twisti de gördüm sürdüm hatta, güzel ancak çok ağır bir araba. 1 aylık bebeğimi de koydum içine pusetin ve tek elle de iskeletini kaldırarak taşımaya çalıştım ama çok ağır oldu, bebek kilo alınca düşünmek istemezsiniz.

Bebe confort da 10 kg civarında ağır bir araba.

Bense pierre cardin ps 705a modeli aldım, aradığım birçok özellik onda idi. Ancak o bile 6,9 kg olduğu halde tek elde bebekle kaldır indir kolay olmuyor, ağırlık bence çok önemli.

Tabi herkesin görüşleri ve zevki farklı.
Kolay gelsin :)

teşekkürler...
bebek arabamı aldım sonunda. uzun araştırmalar sonunda bebeconfort loola modelinde karar kıldım. azcık ağır ve fazla yer kaplıyo ama çok kaliteli bir araba.

Bende bebek arabası alacağım için çok araştırma yaptım. Graco symbio ve concord neo arasında kalmştm.Fakat ikisini kıyasladığımda
concord 12 kilo ağırlığında graco ise 7.5
İkiside katlanınca çok az yer kaplıyor.
Sürüş kolaylığı açısından ön tekerlerin arkadakilerden küçük olması manevra açısından rahatlıkmış.
Ayrıca bebek arabalarının ait olduğu firmalar hernekadar farklı yazsada çinde üretiliyor graco öyle değil.
O açıdan ben graco yu tercih ettim.
Birde unutuyordum fiyat açısından graco concord vs gibi kaliteli ürün grupları arasında en uygun fiyatlı olanıydı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…