- 21 Eylül 2009
- 3.907
- 1.249
- 333
bastonlar yer kaplamıyor gerçekten. bende jane unique var katlandığında baton şeklini alıyor. uzunluğu sadce 95. bagajımız küçük olmasına rağmen çok rahat sığıyor. aynı zamanda desteksiz dik durabiliyor. birde altında minik bir alışveriş sepeti var bu sepet baston pusetlerde olmaz aslında. hem de sadece 5 kilo. herkes chicco al dedi ama jane i görünce chicco hoşuma gitmedi. özellikleri sınırlı ve katlandığında daha uzun oluyor.en güzeli baston bebek arabaları yer kaplamıyor,hafif en azından,ben baston aldım çokda memnunum,o arabaların hepsine baktım ama zaten kendimde ufak tefek olduğum için ağır arabalara hakimiyet sağlayamam die baston aldım,iyikide almışım.eşim her zaman yanımda olmuyo canım sıkılınca çıkıyorum otobüse falanda çok rahat binebiliyorum bastonla kesinlikle tavsiye ederim,
:ecrin_bebek:arkadaslar, jane slalom pro kullanıyorum.
aynı iskelet üzerinde 2 farklı bebek arabası imkanı sunuyor.
portbebe yada anakucağı dedikleri aparat ile yeni doğduğu dönemlerde acayip kullanışlı oldu benim için.
8.aydan itibaren de normal bebek arabası görünümlü aparatını taktık. şimdi keyifli gezintilere çıkıyoruz.
araba göründüğünden çok hafif.açılıp kapanması çok kolay.kumaşı ve aksesuarları çok kaliteli. bakan bir daha bakıyor yolda .
bebek arabasının altındaki sepet yeterli büyüklükte.ama gidon üzerine bir şey (çanta+torba) asma imkanınız yok.dezavantaj gibi görünse de ,bebek aranasının dengesi için çok normal bir tasarım !
tekerlekleri araba lastiği gibi ,hava ile şişiriliyor.yoldaki kavislerden etkilenmiyor çocuk. yumuşacık gidip geliyor her yolda.
ben çok memnunum.tavsiye de ederim.
2009 mayısında 780 tl ye aldık.bebek arabası aparatı+ana kucağı+çanta
Tüm yorumları okudum ve bebek arbası almak siteyen birine hiç bir faydası olmayacağı kanaatine vardım,markanın ve yanında verilen hediyenin kullanışla hiç bir alkakası yok. baston tip önerilmiş küçüklük dışında bir özelliğinden bahseden yok. Araba alırken 4 tekerleğinde 360 derece dönüp dönmediği,çift yönlü kullanışa uygun olup olmadığı,firen ve emniyet kemer sisteminin iyi olup olmadığı,barların kalınlığı,tekerlerde amortisör sisteminin olup olmadığı,komaşın çıkartılıp yıkanabilirliği,yağmurluğu,servis imkanı gibi konulardan bahsedilmeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?