• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi battaniyeleri alayım ???

serce_serce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2012
185
0
46
Ankara
Kızlar yardımcı olurmusunuz...Malum çeyiz hazırlıkları :) Battaniye alacağım 3 tanesini seçmemde yardımcı olursanız aralarından çok sevinirim :)

$days in colors (3).jpg Eki Görüntüle 327931 Eki Görüntüle 327930 $bellona.jpg $özdilek---84.95 tl---ixir battaniye.jpg $özdilek---84.95 tl---kalbim battaniye.jpg $özdilek---84.95 tl---love battaniye.jpg $sarev---148 tl---(indirimli-111 tl)---colin elegance.jpg $taç---93 tl---marisol battaniye.jpg

kesinlikle 1,2 ve 3 ü almalısınnn çok güzellerr:52:

bence hangi nevresim takımlarını kışın kullanacaksan onların rengine uyumlu olanları al.. mesela kışın pamuk-saten nevresim takımları çok güzel oluyor, eğer almadıysan önce onlardan al üstlerine uygun renkteki battaniyelerden seçersin.. :34:
ben öyle yaptım, sonuçta kışın hep nevresim takımlarının üstlerinde battaniyede oluyor. ve en sondaki gri battaniye çok güzelmiş

Son düzenleme:
1 ve 4 diyorum. Zebralılar çok hoş duruyolar hemde modası hiç geçmez ve herşeye de uyum sağlar.

Back