Üroloji - İdrar Yolları Hastalıkları Hangi başlıkta yazılır bilmiyorum

Beynel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2014
1.747
376
Çok çok özür dileyerek yazıyorum hangi konu altına yazacağımı bilmediğim için buraya yazıyorum nasıl başlayacağımıda bilmiyorum kusura bakmayın direk konuya giriyorum ama bilgisi olan biri var ise yardımcı olursa sevinirim idrar yolu enfeksiyonu yada üşütme bilmiyorum bu yüzden doktora gitmek istemiyorum sanki sürekli idrarım var sürekli idrardan sonra yanma oluyor bir hafta oldu geçmedi açık saçık gezen biri değilim yani üşüttüm deyim ayağım rahatsız soğuğa dayanamadığım için sürekli çorap patik beden sağlığıma da dikkat ederim ama bilmiyorum ılık havlu gibi bir yöntem felan mı denesem nasıl geçer bilgisi olan ise yardımcı olursa sevinirim teşekkür ederim

Bazı durumlarda sıcak tutmak ters etki yapıyor bence rahatsızlığınızı öğrenmeden bir şey uygulamayın,basit bir regl ağrısı gibi değil sonuçta.
Mikrop kapmış olabilirsiniz bir haftadır da geçmemiş,doktora görünmelisiniz

idrar yolu enfeksiyonu ilacsiz, kendi kendine gecen bsy degil malesef.. bi de sadece usutmekle alakali degil, wc'ler mikropla dolu.. bi doktora gitmen en iyisi..

geçmiş olsun
belirtilerin idrar yolu enfeksiyonu gibi gerçekten de
ama tabi doktor değilim bilemem
enfeksiyon ise mecbur antibiyotik
ne için doktora gitmek istemiyosun bide

sürekli yaşadığım bi problem. büyük ihtimal enfeksiyondur . hastaneye gitmelisiniz kendiliğinden geçen bişey değil geçmiş olsn.

Doktora gidin muhakkak. Tahlil sonucunuza göre ilac versin. Muhtemelen enfeksiyondur. Ama dogru ilaci kullanmak gerekiyor. Böbreklere kadar çıkabilir dikkatli olun. Basit tedavisi bir hafta tedaviden sonra sikayetleriniz kalmaz ama doktora gitmekten cekinirseniz olanbsagliginiza olur. Aile hekimine bile gitseniz yeter..

doktora neden gitmek istemediğinizi anlayamadım. bu konudaki çekincenizi söyler misiniz? ayrıca idrar yolları enfeksiyonu ihmal edildiğinde kronikleşen hatta üreme sistemini etkileyen ciddi bir hastalık. bir dr arkadaşım üroloji servisi bu dertten muzdarip yaşlı teyzelerle dolu bir müddet sonra tedavinin de faydası olmuyor demişti. Felaket tellalı gibi oldu kusura bakmayın :)

Korkuyorum gecen yıl yine böyle olmuştu kaza yaptık hastahane de kaldım felan kendime geldiğimde geçmişti bilmiyorum kayınvalidem o zaman ılık bez arasına viks koy demişti yaptım ama işe yarayıp yaramadığını hatırlamıyorum

en az 3-4 lt su iiçin 3-4 gun boyunca.hala devam ederse doktora gidin

Ben suyu normalde de çok tüketen bir insanım günlük en az 25 su bardağı içerim

geçmiş olsun
belirtilerin idrar yolu enfeksiyonu gibi gerçekten de
ama tabi doktor değilim bilemem
enfeksiyon ise mecbur antibiyotik
ne için doktora gitmek istemiyosun bide
Antibiyotik tedavisi kaşıntı yapıyor o yüzden kullanamıyorum bide ilaç kullanmak bana sağlıklı gelmiyor daha çok doğal olsun istiyorum çünkü kazada aldığım ilaçlar yediğim serumlar hastahaneden soğuttu beni

yarım demet maydanozu yıka 2 bardak suda kaynat..ılıtıp ıç gunde ıkı kere...

ayagının altına sıcak su torbası koy resmen pişsin ayakların sıcaktan 4 5 saate bıseyın kalmaz

İdrar yolunu üşüttüğümü düşünüyorum çünkü bu aralar lavaboda uzun süre kalıyorum bide diz kılamadığım için klozet kullanıyorum çok özür dilerim yani böyle bir konuyu konuşmak istemezdim ama doktora gidemiyorum bir umut belki dedim

Idrar yolu enfeksiyonu muhtemelen niye dr.a gitmek istemiyorsunuz ki ne var bunda. Sizin biyerlerinizden bakmayacak TİT isteyecek gerek gorurse de ki olmasi gereken idrar kulturu isteyecek. Bu tahlilleri dr. Istemeden bir tip merkezinde kebdinde verebilirsin

burda yazılanların hiçbirini yapama canım direk olarak doktora git..

Hemen doktora gitmelisiniz,antibiyotik olmadan daha kötü olur kronikleşebilir.doktora neden gitmek istemiyorsunuz ki,sadece idrar testi yapılıyor ve ilaç veriliyor.öyle kontrol falan yok çekinmenize gerek yok.o bütün kadınların başına en az bi kere gelmiştir ama ilac sart

Muhtemelen hassas oldugun antibiyotikler vardır alerji kaşıntı yapmasının sebebi o ama zaten idrar yolu enfeksiyonu için verilen antibiyotikler cok agır olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…