Hangi bankalar ev hanımlarına kredi veriyor? yardım

Selmatrkgl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2015
6
1
60
Herkese selam, evli ve ev hanımı olan bir bayanım. Bu ay içinde çocuğum için benim bankadan 2,500 tl kredi çekmem lazım ve eşimde bilmemeli konu önemli sebebini sormayın lütfen. Şimdi bankaya gitmemde biraz sorun o yüzden gitmeden önce sizlere sorayım yardım edin ev hanımlarına en kısa süreden hangi bankalar kredi veriyor ve nasıl çekebilirim şimdiden teşekkürler :)

İNG banktan aldılar yanlış hatırlamıyorsam bizimkiler.
Düzeltiyorum ŞekerBank..

Emin değilim ama sanmıyorum kredi vereceklerini ev hanımı olduğunuz için. Vereceklerse de eşinizin maaş bodrosunu isteyebilirler eve giren meblağyı görmek için

Eger 4 senede birsey degismediyse; ev hanimlarina kesinlikle kredi verilmez. Sadece kredi karti verilir. O da kkb si uygunsa. Yani kredibilitesi. O da dusuk bir limit oluyor ya da esden ek kart oluyor.

Normal musterilere bioe kredi verirken kredibilitelerine,ssk primleri duzgun yatiyor mu,maas bordrosu var mi, buna bakilir. Mesela bizim x bankasi ssk si olmayana bile kredi vermiyordu.

Belllki hani bi istisna,saglam bir kefille (onda bile sanmiyorum) alabilme ihtinaliniz olavilir. Ama esinizin duymamasi biraz zor. Eve kmh hesap bildiriminiz,teelefona gelen sigorta yenileme mesajlari, odemenizi yaptiniz tesekkur ederiz mesajlari,kampanyalar,telefonunuza mutemadiyen gelen su tarihte kredinizin bilmemkac lira taksiti var hatirlatiriz,odeme yaptiysaniz dikkate almayin gibi ivir zivir mesajlar gelmesi cok buyuk olasilik.

Sonuc olarak kredi alabileceginizi sanmiyorum.

yengem çalışmıyor ona kredi verdiler,üstelik 8.000 tl çıktı..sadece t.c.kimlik numaranızı Denizbank ve Finansbank 'ın sms kredi numarlarına gönderin...eğer kredi kartı ödemelerinizde gecikme v.s.sorun yoksa kredi verebiliyorlar...sadece kimliğinizle şubeye gitmeniz yeterli oluyor...annemde ev hanımı onun t.c.numarasını Finansbank'a gönderdik 6.000 tl kimliğinizle gelip kullanabilirsiniz diye mesaj geldi...deneyin derim

Arkadaşalar yarın krediyi çekmem lazım artık acil lazım bankaların çoğunu araştırdım gelir belgesiz veren banka az var onlarda fatura filan istiyoru yanında nasıl yapacağım işin içinden çıkamadım, bir gün içinde kendi adıma fatura bulup nasıl kredi çekeceğim bilen var mı

Evladinizla ilgili ne gibi bir sorun var da esiniz bilmiyor? Acaba tahmin ettigim sey mi? Sakin esinizden bir sey saklamayin. Geri odemeye gelince nasil odeyeceksiniz? Odeyemez de borc borc ustune katlanirsa ne yapacaksiniz?
Asla esinizden saklamayin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…