Hangi balık hapını kullanıyorsunuz??

aynurcetindas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2015
3
0
33
Hamilelikte balık hapının faydalarını hepimiz biliyoruz. Ama hangi markayı kullanacağımı hala bilmiyorum. Siz hangi balık yağını tercih ediyorsunuz? Yardımcı olursanız seviniriiimm :)

bana doktorum 15 gün önce verdi güvendiğini söyledi iyi bir doktor kendisi zaten bende onu kullanıyorum canım bir sorun olmadı.

Hamilelikte balık hapının faydalarını hepimiz biliyoruz. Ama hangi markayı kullanacağımı hala bilmiyorum. Siz hangi balık yağını tercih ediyorsunuz? Yardımcı olursanız seviniriiimm :)

Merhaba canım bende balık vb ürünler tüketemiyorum o yüzden doktoruma danıştım ve bana marincap yazdı. 3 gündür kullanıyorum.
Benden tavsiye doktoruna danışmadan alma herkese farklı ilaç yazabiliyorlar. Onların kontrolünde olduğumuz için neye ihtiyacımız var yada yok bizden daha iyi biliyorlar

cnm ben çok şükür balık yiyebildiğim için balık yağı kullanmıyorum. Haftada 2 defa yiyiyorum çüknü. Doktora sordum doktor vermedi bana balık yağı. Ama çok dikkat etmek lazım. Bazılarının içeriğinde hamilelikte zararlı olabilecek katkı maddeleri varmış. Bu forumda da herkes farklı farklı markalar kullanıyor. Doktorunuza sorun bence. En iyisini size söylicektir diye düşünüyorum.

Ilk gebeligimde tiksindim dogumdan sonrada yiyemedim su baligi yine hamileyim hala yiyemiyorum kokusu falan anlatirken fena oldum :) ocean plus kullaniyorum ben canim drumun tavsiyesiyle..

EFA daily kullanıyorum doktor yazdı. 5 yıldızlı bir ilaç ağır metal oranı falan çok düşük.. Yalnız yutması biraz zor boğazımdan aşağı kaymıyor bir türlü hatta ilk kullandığım zamanlarda içip sonra çıkarıyordum midem çok fena oluyordu şimdi alıştım en kötü arkasından diğer vitamini gönderince iniyor mecburen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…