Lupetta 🍒🍒🍒 Kayıtlı Üye 9 Kasım 2015 6.075 10.879 248 8 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Lupetta #1 Merhaba hanımlar. Kızım 1 yaşını doldurdu, artık bal da yiyebilir yani. Hangi marka kullanıyorsunuz? Var mı güvenilir bildiğiniz? Ha bal yemesi çok mu şart? Bence değil ama bazen tatlılarında kullanabilirim. Şimdiden teşekkür ederim
Merhaba hanımlar. Kızım 1 yaşını doldurdu, artık bal da yiyebilir yani. Hangi marka kullanıyorsunuz? Var mı güvenilir bildiğiniz? Ha bal yemesi çok mu şart? Bence değil ama bazen tatlılarında kullanabilirim. Şimdiden teşekkür ederim
Lupetta 🍒🍒🍒 Kayıtlı Üye 9 Kasım 2015 6.075 10.879 248 11 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Lupetta #2 Selamm hanımlar. Konuma cevap gelmemiş Ben yine de bal, peynir(evde yapamıyorum), zeytin vs kahvaltılık neler veriyorsunuz? Güvenilir marka var mı? diye size sorayım ❤
Selamm hanımlar. Konuma cevap gelmemiş Ben yine de bal, peynir(evde yapamıyorum), zeytin vs kahvaltılık neler veriyorsunuz? Güvenilir marka var mı? diye size sorayım ❤