Hangi ayarda yıkamalıyım

umudumuzhepvar

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2023
253
93
27
Hanimlar ben bi seneyi askindir evliyim ceyizimde başörtü havlu patik yelek ve liflerim var evlendikten sonra baska sehire geldim ve duzenimin oturmasi zaman aldi bazanin altına koymustum ceyizdeki eşyalarımı düğünüm de stresli oldugunu icin yikama firsatim olmadi simdi havlularda biraz sararma tarzi lekeler var basortulerim sadcee hafif koku var cok degil hepsini yikamak istiyorum ama tasli islemeli havlular var boncuk oyalı basortuler var bunlari nasil yikayabilirm hepsini ayni anda yikasam sorun olurmu sizlerden fikir bekliyorum simdiden teşekkürler

Örtülerinizi ilk önce tek tek elinizde yıkayın renk atıyormu diye görnüş olursunuz havluları çamaşır sodası deterjanla kısa program yada narin yıkayın

Örtülerinizi ilk önce tek tek elinizde yıkayın renk atıyormu diye görnüş olursunuz havluları çamaşır sodası deterjanla kısa program yada narin yıkayın
Lifleri ve havlulari hassas programa attim basortuleri evet bi elimde yikasam daha iyi olacak

Lifleri ve havlulari hassas programa attim basortuleri evet bi elimde yikasam daha iyi
Başörtüleri elde yıkayın bence
Evet oyle düşünüyorum el emegi çünkü zarar görsün istemiyorum makinada

X